depresie foarte accentuata
Periodic(cam 1 data la 3 luni)am o depresie foarte accentuata.in aceasta perioada ma simt bolnava psihic si chiar ma bintuie idei cum ca asa avea o boala incurabila grava.stairle astea sunt insotite de fobii, mi-e frica sa merg pe strada, sa vb cu oamenii, ma izolez complet de realitatea si ma distrug, deoarece in aceasta perioada nu mananc, nu vb cu nimeni, plang foarte mult, pt ca nu stiu din ce cauza am asa stari.ma simt ca intr-un tunel din care nu pot iesi.peste vreo 3-4 zile totul revine la normal si ma rog ca sa nu mai vina perioada aia gri cand iarasi plang si plang fara nici un motiv.Oare sint bolnava?
4 comentarii
buna seara! 4 ani m-am luptat cu depresia si am urmat o multime de medicamente si de multe ori incercam sa scap de ele.La fel ca si tine incercam sa ma izolez de cei din jur si ma simteam foarte rau.NU ai nici o boala incurabila, totul depinde de mintea ta;incearca sa iti faci prieteni, cel putin unul foarte apropiat cu care sa comunici, sa iesi in natura si chiar sa practici un sport! Totul o sa fie bine, o sa vezi! Pe mine casatoria m-a facut sa uite aceste "ganduri negre" pe care singuratatea mi le oferea! succes!!!
buna seara, spuneti-mi va rog daca depresia si tulburarile compulsiv-obsesive se pot trata cu acupunctura sau tratamente naturiste
Nu, nu se pot trata cu astfel de tratamente. Ganditi-va doar ca daca ar fi fost posibil, azi nimeni nu mai suferea de tulburari obs-comp. Aceasta tulburare nu este una banala si necesita tratament psihoterapeutic de durata medie. Psihanaliza este calea predilecta, cu remisie 100%, in cazul in care sunteti un pacient potrivit pt terapia psihanalitica.
Da este adevarat ce a spus domnul ca trebuie sa ai macar un prieten si mai ales sa fi casatorit sau macar sa ai pe cineva[iubit-iubita]Si eu sufar de depresie de citiva ani si ma ajuta cel mai mult comunicarea si f mult ma ajuta iubita mea dar inainte de a avea prieten si iubita ma ajutat credinta:mersul la biserica[maslu]postul fara carne si rugaciune, credetima te simti extraordinar mincind fructe, legume si brinzeturi dar e bine sa nu pacatuiti si sa aveti duhovnicul vostru.Medicii iti dau medicamente si atit care sint de fapt droguri, trebuie tot timpul schimbate pt a nu devenii dependent.Am trecut prin multe greutati dar credinta ma vindecat si prietenii, comunicarea, iubirea e cea mai frumoasa, singuratatea nu este buna si va rog ginditi pozitiv tot timpul, mult succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13cum se poate trata anxietatea??-
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 60intrebare pt. dr. psihiatrii: tratament de intretinere pentru depresie?
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 7Xanax si Paluzetil
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 17Depresie sau atac de panica?
- 35sunt o fire nefericita!
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 14Am 20 de ani si sufar de depresie si anxietate de multi ani
- 5tulburare depresiva recurenta
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 11Nu-i pot lasa pe oameni sa se apropie de mine.
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 2Care este cauza științifică exacta a depresiei?
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
- 1Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: