sindromul anxios depresiv - tratament naturist? | Forumul Medical ROmedic

sindromul anxios depresiv - tratament naturist?

20-05-2011
cotoleu
Nu este medic/terapeut
cotoleu
buna ziua ma numesc antonia
am o problema cu fetita mea de 15 ani. totul a inceput in urma cu 6 luni, avea ameteli saptamanal apoi zilnic pana ajunsese sa nu poata sta nici culcata.
am avuto internata la neurologie toate analizele au iesit bine, inclusiv tomograful. iau facut un examen psi, hologic si au diacnosticato cu sindrom anxios depresiv
momentan este in tratament medicamentos care au foarte multe efecte secundare
ma poate ajuta cineva cu un sfat sau cu un tratament naturist?
va multumesc din suflet
5 comentarii
0
20-05-2011, ora 13:04
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Ce tratament ia, de cat timp, in ce dze si ce efecte secundare au aparut?
0
20-05-2011, ora 13:39
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

doresc sanatate fiicei tale.
0
20-05-2011, ora 14:27
dinno4949
Nu este medic/terapeut
dinno4949
Este necesara o echilibrare emotionala si de depresie. medicamentele ajuta pe moment, insa trebuie sa tii cont de toxicitatea lor, care in timp mai indelungat nu ofera o protectie. Sugerez efectuarea unor sedinte de terapie Bowen. Exista o lista de terapeuti in bucuresti si in alte orase -*. Si eu sunt terapeut Bowen, nu sunt trecut in lista, dar pot sa ma deplasez la domiciliul dvs. -*

(*modificat de admin)
0
20-05-2011, ora 18:07
cotoleu
Nu este medic/terapeut
cotoleu
ia tratamentul;
encephabol forte 200 mg dimineata si la pranz
asentra 50 mg cate una seara la culcare
de cand face tratamentul este mai agitata si are o stare de agitatie continua
adoarme foarte greu si ate dureri mari de cap
0
23-05-2011, ora 08:14
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Buna ziua,
Intrebasem si de cat timp ia tratamentul pentru ca in primele 2 saptamani pot aparea efecte secundare de la sertralina, care apoi dispar. Nu cred ca o poate ajuta encephabolul; daca va uitati pe prospect la indicatii o sa vedeti ca nu e cazul ei; sertralina ar fi o optiune buna, dar in asociere cu o psihoterapie; eu vad in cazul ei ca fiind cea mai importanta psihoterapia, sigur exista niste conflicte/probleme psihologice care au determinat aceasta situatie; va recomand sa faceti psihoterapie de familie; atunci cand copilul are probleme, e obicei nu copilul este adevaratul pacient, este este doar cel ce manifesta o problema care exista in familie. La psihoterapia de familie e necesar sa se prezinte toata familia, iar schimbarile necesare sa fie facute la nivelul intregii familii. Puteti gasi pe internet datele de contact a numerosi terapeuti de familie.
Deci eu vad ca o prima optiune psihoterapia si as asocia-o cu sertralina, care e f buna. Daca are mai mult de o luna de cand o ia si chiar nu o tolereaza, va pot recomanda extractul de sunatoare; preparatul se numeste Remotiv, se administreaza 250 mg de 2 ori pe zi, timp de 3-6 luni. Am o singura rezerva, nu stiu daca e recomandat copiilor sub 18 ani; dar puteti intra pe site-ul firmei care il produce, EwoPharma si sa puneti acolo aceasta intrebare.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul