depresie anxioasa?

Buna ziua,
De 2 zile am urmatoarele stari : de greata si nu pot vomita, de teama, de neliniste mai ales seara, mi se pun noduri in gat. simt ca ma sufoc ca si cum ceva m-ar strange de gat. Am luat lexotanil si imediat mi-a trecut starea de neliniste, dar nu pot sa dorm, ma trezesc din ora in ora. Am si stabit 4 kg in 2 zile.. nu am pofta de mancare
Din cate am citit sunt asemanatoare unei depresii anxioase... Este o depresie anxioasa, sau sunt doar simptome asemanatoare?
rog un raspuns urgent.. va multumesc
De 2 zile am urmatoarele stari : de greata si nu pot vomita, de teama, de neliniste mai ales seara, mi se pun noduri in gat. simt ca ma sufoc ca si cum ceva m-ar strange de gat. Am luat lexotanil si imediat mi-a trecut starea de neliniste, dar nu pot sa dorm, ma trezesc din ora in ora. Am si stabit 4 kg in 2 zile.. nu am pofta de mancare
Din cate am citit sunt asemanatoare unei depresii anxioase... Este o depresie anxioasa, sau sunt doar simptome asemanatoare?
rog un raspuns urgent.. va multumesc
4 comentarii

poate fi si o depresie, dar mai poate fi si o declansare de hipotiroidie.mergi la medic

Tiroida am scos-o cand eram clasa a 2 a, adica jumatate din ea. Depresia a inceput acum 2 zile, si de aceea nici nu mai pot manca(imi vine sa vomit). Mereu am o stare de neliniste, mi-e teama. Iau lexotanil si-mi trece, dar nu dorm...

sunt multe tipuri de tulburari psihice, insa in cazul tau nu cred ca poate fi vorba de asa ceva. chiar daca ai stari asemanatoare, aceste diagnostice sunt puse doar daca aceste simptome persista o perioada mai mare de timp si doar un medic poate stabili acest lucru. in cazul tau este mult prea prematur sa te gandesti la depresie anxioasa, probabil este usor care va fi doar temporar daca o sa fii mai optimist.

in mare parte mi-au trecut... mai am doar starea de teama, cu timpul sper sa treaca si aia, multumesc de raspuns, m-am linistit, nu mai e nevoie sa ma duc la doctor:))

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care efectul schimbarii medicamentelor in tratarea depresiei?
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 12sunt depresiva de 8 ani
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 9va rog, URGENT, apa la inima, cat e de periculoasa?
- 21anxietate sau depresie?
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 2tulburare anxioasa si depresie bipolara
- 3depresie sau stres?
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 5tic la cap, imi misca fruntea mereu
- 3Sufar de depresie de multi ani
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 2cum as putea iesi din starea de depresie?
- 34Agresivitate pe fondul depresiei?
- 23Seroxat
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 4Depresie severa situatie disperata!
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: