depresie anxioasa?
Buna ziua,
De 2 zile am urmatoarele stari : de greata si nu pot vomita, de teama, de neliniste mai ales seara, mi se pun noduri in gat. simt ca ma sufoc ca si cum ceva m-ar strange de gat. Am luat lexotanil si imediat mi-a trecut starea de neliniste, dar nu pot sa dorm, ma trezesc din ora in ora. Am si stabit 4 kg in 2 zile.. nu am pofta de mancare
Din cate am citit sunt asemanatoare unei depresii anxioase... Este o depresie anxioasa, sau sunt doar simptome asemanatoare?
rog un raspuns urgent.. va multumesc
De 2 zile am urmatoarele stari : de greata si nu pot vomita, de teama, de neliniste mai ales seara, mi se pun noduri in gat. simt ca ma sufoc ca si cum ceva m-ar strange de gat. Am luat lexotanil si imediat mi-a trecut starea de neliniste, dar nu pot sa dorm, ma trezesc din ora in ora. Am si stabit 4 kg in 2 zile.. nu am pofta de mancare
Din cate am citit sunt asemanatoare unei depresii anxioase... Este o depresie anxioasa, sau sunt doar simptome asemanatoare?
rog un raspuns urgent.. va multumesc
4 comentarii
poate fi si o depresie, dar mai poate fi si o declansare de hipotiroidie.mergi la medic
Tiroida am scos-o cand eram clasa a 2 a, adica jumatate din ea. Depresia a inceput acum 2 zile, si de aceea nici nu mai pot manca(imi vine sa vomit). Mereu am o stare de neliniste, mi-e teama. Iau lexotanil si-mi trece, dar nu dorm...
sunt multe tipuri de tulburari psihice, insa in cazul tau nu cred ca poate fi vorba de asa ceva. chiar daca ai stari asemanatoare, aceste diagnostice sunt puse doar daca aceste simptome persista o perioada mai mare de timp si doar un medic poate stabili acest lucru. in cazul tau este mult prea prematur sa te gandesti la depresie anxioasa, probabil este usor care va fi doar temporar daca o sa fii mai optimist.
in mare parte mi-au trecut... mai am doar starea de teama, cu timpul sper sa treaca si aia, multumesc de raspuns, m-am linistit, nu mai e nevoie sa ma duc la doctor:))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 10hipertensiune
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 7Tratament Zeldox
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 10sunt bolnav psihic diagnosticul tulburare anxios depresiva
- 115Tulburare depresiva
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 1depresie, agitatie
- 3Probleme neurologice, depresie!
- 2Atac de panica sau Depresie
- 2depresie.. recomandare doctor bun in obregia
- 5Depresia - prof. univ. dr. Dan Prelipceanu
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 231Sunt confuza... in ultimii 5 ani am tot avut depresii
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 11Depresie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: