Depresie.

27-02-2021
CARMEN NIKOL
Nu este medic/terapeut
CARMEN NIKOL
Buna!Am nevoie de sfatul dvs!Este vorba de fratele meu care anul trecut in ianuarie a inceput sa se comporte ciudat..Era trist..nu il mai interesa socializarea..era agitat in sensul ca nu avea stare..insomnie..unele obsesii..ingrijorari..unele frici..momente cand statea ingandurat si parca blocat de ganduri..Nu am reusit sa il ducem la medic sub nici o forma..atunci am hotarat in fam sa chemam salvarea pt a fi internat.Sa speriat foarte tare cand a vn ambulanta si cand a ajuns la spital sa comportat un pic urat in sensul ca el o sa fuga ca nu are nimik etc..Dna doctor cand a vazut ca este agitat la internat si la bagat intr un salon unde erau forme grave psihice..Am purtat o discutie cu dansa eu sora si iam explicat cum se comporta..Baiatul nu avea viziuni sau halucinatii sau delir nimik care sa confirme skizofrenie insa dna doctor a trecut ca diagnostic skizofrenie..este corect asa ceva..nu mai spun ca in 4 zile am cerut externarea fratelui pt ca in acel salon chiar o luai razna..lam externat foarte speriat. A fc tratament cu olanzapina doar 2 luni apoi nu a mai vrut sub nici o forma tratament..nu accepta tratament am hotarat sa luam 5htp iam dat 5 luni in mancare iar acum este foarte bine..Ma ingrijoreaza acel diagnostic!Nu am cunostiinte sau studii medicale dar cred ca a fos o depresie si atat.Multumesc.
4 comentarii
1
28-02-2021, ora 05:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
E posibil. Puteti merge sa stati de vorba cu alt psihiatru sau cu un psiholog clinician.
1
28-02-2021, ora 08:24
CARMEN NIKOL
Nu este medic/terapeut
CARMEN NIKOL
Multumesc frumos!
1
01-03-2021, ora 22:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai nu ai intrebat si tu pe medicul acela de ce i-a pus acest diagnostic ?! Trebuia sa intrebi pe medic cand l-ai externat.
Insa la cum s-a comportat, probabil de aia a zis ca are schizo, credea ca e intre-o criza ceva. De aia l-a si bagat la inchisi poate, ca facea pe nebunul.
Nu are schizo, a avut doar o depresie si atat, ca dovada ca si-a revenit.
0
02-03-2021, ora 22:23
CARMEN NIKOL
Nu este medic/terapeut
CARMEN NIKOL
Multumesc frumos pentru ca ati citit postarea mea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul