A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Bună ziua, de aproape 10 ani mă tratez de depresie care în ultimul timp a devenit sindrom depresiv recurent!De-a lungul anilor am schimbat mai multe tipuri de pastile care și-au făcut mai mult sau mai puțin efectul, însă de 2 ani încoace urmez tratament doar cu Alvent75 mg 1/2 pe zi, bromazepam la nevoie și tritico1/3 seara la culcare ideea este ca m-am simțit bine și a cam venit vremea sa încep scoaterea treptata a tratamentului adică alventa de la prânz nu o mai iau, iar tritico îl iau doar la nevoie!!!!Imi doresc tare mult sa pot scăpa de ele fiindcă de 10 ani îmi cam ajunge plus ca efectele adverse s-au tot văzut…..Întrebarea mea este:a reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?!?Daca da, prin ce stări ați trecut, și ce v-a ajutat?
1 comentarii
Buna ziua!
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60intrebare pt. dr. psihiatrii: tratament de intretinere pentru depresie?
- 3135Medicamente antidepresive?
- 5Depresie endogena sau exogena? Antidepresive sau nu?
- 27cum pot trece peste depresia provocata de despartirea de ea?
- 8Cu cartile pe fata
- 28iubitul meu a plecat pe 4 luni si sunt in depresie
- 0Depresia mi-a distrus viata
- 4Tahicardie tot timpul
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 11Depresie. situatie disperata
- 27Sufar oare de depresie?
- 8Care este cel mai bun antidepresiv?
- 2Antidepresivele dau energie?
- 0Efecte antidepresive
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 2De ce nu dai in mama fericirii cu Prozac?
- 4De ce ma lasa toate antidepresivele fara sentimente
- 4Depresie severa cronica
- 1Depresia si nevoia de oameni
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive depresie administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: