A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Bună ziua, de aproape 10 ani mă tratez de depresie care în ultimul timp a devenit sindrom depresiv recurent!De-a lungul anilor am schimbat mai multe tipuri de pastile care și-au făcut mai mult sau mai puțin efectul, însă de 2 ani încoace urmez tratament doar cu Alvent75 mg 1/2 pe zi, bromazepam la nevoie și tritico1/3 seara la culcare ideea este ca m-am simțit bine și a cam venit vremea sa încep scoaterea treptata a tratamentului adică alventa de la prânz nu o mai iau, iar tritico îl iau doar la nevoie!!!!Imi doresc tare mult sa pot scăpa de ele fiindcă de 10 ani îmi cam ajunge plus ca efectele adverse s-au tot văzut…..Întrebarea mea este:a reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?!?Daca da, prin ce stări ați trecut, și ce v-a ajutat?
1 comentarii
Buna ziua!
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 9Sindrom doliu
- 5Depresie endogena sau exogena? Antidepresive sau nu?
- 7nu am contact cu realitatea
- 16Recomandari psihologi|psihiatri - depresie
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 4Tulburari depresive anxioase cu afectiuni psihosomatice
- 2Stare depresiva?
- 6EMANERA - depresie?
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 8Depresie, ideatie suicidara si automutilare
- 3sufera de anxietate si depresie
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 7Depresie si simptome ciudate
- 4AD si Anxietatea.
- 5Nervi la stomac
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
- 2Anxietate
- 0Insomnie antidepresiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive depresie administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: