A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?

28-10-2024
Cătălina 123
Nu este medic/terapeut
Cătălina 123
Bună ziua, de aproape 10 ani mă tratez de depresie care în ultimul timp a devenit sindrom depresiv recurent!De-a lungul anilor am schimbat mai multe tipuri de pastile care și-au făcut mai mult sau mai puțin efectul, însă de 2 ani încoace urmez tratament doar cu Alvent75 mg 1/2 pe zi, bromazepam la nevoie și tritico1/3 seara la culcare ideea este ca m-am simțit bine și a cam venit vremea sa încep scoaterea treptata a tratamentului adică alventa de la prânz nu o mai iau, iar tritico îl iau doar la nevoie!!!!Imi doresc tare mult sa pot scăpa de ele fiindcă de 10 ani îmi cam ajunge plus ca efectele adverse s-au tot văzut…..Întrebarea mea este:a reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?!?Daca da, prin ce stări ați trecut, și ce v-a ajutat?
1 comentarii
0
28-10-2024, ora 18:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua!
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul