Stresul in timpul sarcinii
Buna ziua,
Am o intrebare scurta si la subiect pt oricine ma poate ajuta. Sotia mea a ramas insarcinata, noi neplanuind acest lucru, dar in acelasi timp ne-am bucurat pt ca va fi un nou membru la noi in familie. Dar din mai multe cauze familiale, ea a fost supusa de mai multe ori unui stres mai mare sau mai mic.
Stiu ca intrebarea mea nu are neaparat un rost, dar ar fi putut afecta fatul, starile mamei de nervozitate sau starile de stres?
Am o intrebare scurta si la subiect pt oricine ma poate ajuta. Sotia mea a ramas insarcinata, noi neplanuind acest lucru, dar in acelasi timp ne-am bucurat pt ca va fi un nou membru la noi in familie. Dar din mai multe cauze familiale, ea a fost supusa de mai multe ori unui stres mai mare sau mai mic.
Stiu ca intrebarea mea nu are neaparat un rost, dar ar fi putut afecta fatul, starile mamei de nervozitate sau starile de stres?
4 comentarii
nu este bine k o femeie insarcinata sa fie nervoasa, stresata, trista deorece aceste stari il afecteaza..
mentionez k toate starile pe care le are viitoarea mama i le transminte copilului!
In loc sa ne concentram asupra ipotezei pe care ati propus-a si asupra careia nu se mai poate face nimic, stresul si nervozitatea intamplandu-se deja, eu va propun un alt subiect de meditatie: cum ar fi daca de acum inainte, pana la nasterea copilului si in primul lui an de viata ati putea lucra la crearea unui climat de liniste, calm si relaxare? Va asigur ca acesta va fi foarte benefic copilului.
Multumesc de raspunsuri! Da, imi doresc ca totul sa fie ok, si ne pregatim intens pt nasterea copilului, si intr-adevar trebuie lucrat la formarea unui mediu calm.
Sa speram ca totul va fi bine, vorba cantecului.
Sa speram ca totul va fi bine, vorba cantecului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12emotivitate - imi tremura mainile, exagerat de tare!
- 10Sunt trista: schizofrenie, dar sunt lucida
- 11nevroza provocata de stres sau ce?
- 2EMDR si tulburarea de stres post-traumatic
- 3tensiunea, stresul prelungit, emotiile
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 18EFT - cea mai eficienta metoda anti stres
- 1Ingrasare+stres
- 13depresie sau stres?
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 0Greturi de la stres
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 2Stres post-traumatic sau e grav?
- 10Medicamante anti stress
Mai multe informații despre: stresul stresul in timpul sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: