Stresul in timpul sarcinii

Buna ziua,
Am o intrebare scurta si la subiect pt oricine ma poate ajuta. Sotia mea a ramas insarcinata, noi neplanuind acest lucru, dar in acelasi timp ne-am bucurat pt ca va fi un nou membru la noi in familie. Dar din mai multe cauze familiale, ea a fost supusa de mai multe ori unui stres mai mare sau mai mic.
Stiu ca intrebarea mea nu are neaparat un rost, dar ar fi putut afecta fatul, starile mamei de nervozitate sau starile de stres?
Am o intrebare scurta si la subiect pt oricine ma poate ajuta. Sotia mea a ramas insarcinata, noi neplanuind acest lucru, dar in acelasi timp ne-am bucurat pt ca va fi un nou membru la noi in familie. Dar din mai multe cauze familiale, ea a fost supusa de mai multe ori unui stres mai mare sau mai mic.
Stiu ca intrebarea mea nu are neaparat un rost, dar ar fi putut afecta fatul, starile mamei de nervozitate sau starile de stres?
4 comentarii

nu este bine k o femeie insarcinata sa fie nervoasa, stresata, trista deorece aceste stari il afecteaza..

mentionez k toate starile pe care le are viitoarea mama i le transminte copilului!

In loc sa ne concentram asupra ipotezei pe care ati propus-a si asupra careia nu se mai poate face nimic, stresul si nervozitatea intamplandu-se deja, eu va propun un alt subiect de meditatie: cum ar fi daca de acum inainte, pana la nasterea copilului si in primul lui an de viata ati putea lucra la crearea unui climat de liniste, calm si relaxare? Va asigur ca acesta va fi foarte benefic copilului.

Multumesc de raspunsuri! Da, imi doresc ca totul sa fie ok, si ne pregatim intens pt nasterea copilului, si intr-adevar trebuie lucrat la formarea unui mediu calm.
Sa speram ca totul va fi bine, vorba cantecului.
Sa speram ca totul va fi bine, vorba cantecului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12emotivitate - imi tremura mainile, exagerat de tare!
- 11nevroza provocata de stres sau ce?
- 2Remediu natural - stres si cateodata atacuri de panica
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 2stresul si conceperea unui copil
- 7Recomandare doctor endocrinolog bun
- 8oare ce am ?
- 4pt stres... ce mendicamente exista?
- 1Ingrasare+stres
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 5Parkinson la 21 de ani?
- 4Insomnie...stres...
- 8Dureri de cap, inima!
- 3depresie sau stres?
- 4Renunţarea la fumat poate reduce nivelul de stres (studiu)
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 10Medicamante anti stress
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
Mai multe informații despre: stresul stresul in timpul sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: