Cineva in situatia mea?
Buna ziua! Tocmai ce am trecut de primul trimestru de sarcina si tin sa mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta, am fost nervoasa si irascibila mai tot timpul, din pacate...
Nu locuim in tara si parca toate m-au acaparat - alti 2 copii, servici, casa. Ma tem sa nu fi afectat dezvoltarea copilului in aceasta perioada, stiu ca primul trimestru e cel mai critic. La ecografie, totul a iesit normal, dar ma gandesc la psihicul lui. Ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lamurire? Daca ati mai intalnit mamici in situatia mea, dar care au nascut copiii complet sanatosi din toate pct. de vedere?
Merci anticipat!
Nu locuim in tara si parca toate m-au acaparat - alti 2 copii, servici, casa. Ma tem sa nu fi afectat dezvoltarea copilului in aceasta perioada, stiu ca primul trimestru e cel mai critic. La ecografie, totul a iesit normal, dar ma gandesc la psihicul lui. Ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lamurire? Daca ati mai intalnit mamici in situatia mea, dar care au nascut copiii complet sanatosi din toate pct. de vedere?
Merci anticipat!
2 comentarii
Este important sa va liniștiți. Dacă analizele sunt bune, totul va fi bine. Rugati-va lui Dumnezeu și toate se vor așeza Cum nu se poate mai bine. Sa fiți sănătoasă, dimpreună cu copilașul și familia, sarcina ușoară și numai bine!
Nu se întâmplă nimic, stai liniștită. Ai grija de tine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stresul in timpul sarcinii
- 1Nervoasa in primul trimestru de sarcina - afectarea dezvoltarii embrionului...?
- 4As dori medicamente antistres sunt recomandate ?
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
Mai multe informații despre: stresul in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: