Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
Buna ziua.Acum 2 ani am fost la un stomatolog ca sa-mi plombeze un dinte.. si mi-a spus ca nervul trebuie scos. Ok, am facut chestia asta mi-a pus plomba, totul a fost bine si frumos.. dupa 1 an si ceva mi s-a spart putin din plomba dar nu am avut probleme si nu am bagat de seama. Dupa 2 ani am decis sa merg iar la dentist sa-mi rezolv si celelalte probleme ( alte carii, detartraj, etc ). In acest timp domnul stomatolog ( acelasi ) a observat cum ca mi-a iesit o noua carie pe sub plomba ( la dintele fara nerv ). A intervenit si nu stiu exact ce a facut ( banuiesc ca a vindecat caria si mi-a reconstruit plomba ). Totul a fost ok, dar dupa cateva ore a inceput sa ma doara dintele foarte tare la rece. In special cand respir pe gura. Este ceva grav? trebuie sa-mi dea plomba jos si sa lucreze din nou pe canal?
2 comentarii
Buna dimineata,
este posibil sa fie ceva acolo pe canal.Ideea este ca ar fi cam greu de spus cu exactitate ce va fi de facut.Va rog sa faceti o radiografie si sa ne o trimite ti pe mail sau cel mai bine, sa veniti cu ea la un consult sa va vedem si asa va vom putea cu certitudine ce este de facut si ce provoaca aceasta durere.
Attar timp cat doare cu siguranta va fi de intervenit.
este posibil sa fie ceva acolo pe canal.Ideea este ca ar fi cam greu de spus cu exactitate ce va fi de facut.Va rog sa faceti o radiografie si sa ne o trimite ti pe mail sau cel mai bine, sa veniti cu ea la un consult sa va vedem si asa va vom putea cu certitudine ce este de facut si ce provoaca aceasta durere.
Attar timp cat doare cu siguranta va fi de intervenit.
Buna dimineata! Din cele relatate de dvs., dintele nu ar mai avea nerv. Acest lucru este echivalent cu faptul ca o durere la rece este exclusa. Probabil un dinte vecin cu probleme sau la care s-a lucrat relativ in aceasta perioada.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 1Durere premolar plombat
- 7Durere masea plombata
- 0durere de masea dupa plomba
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 6Durere dupa plomba de canale
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 7Durere masea
- 2Durere dupa obturatie
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 2Plomba dentara
- 1Dureri masea plombata
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea
- 1Durere după plombare
- 1Durere persistenta după tratament de canal
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie