Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )

04-08-2016
Stavros
Nu este medic/terapeut
Stavros
Buna ziua.Acum 2 ani am fost la un stomatolog ca sa-mi plombeze un dinte.. si mi-a spus ca nervul trebuie scos. Ok, am facut chestia asta mi-a pus plomba, totul a fost bine si frumos.. dupa 1 an si ceva mi s-a spart putin din plomba dar nu am avut probleme si nu am bagat de seama. Dupa 2 ani am decis sa merg iar la dentist sa-mi rezolv si celelalte probleme ( alte carii, detartraj, etc ). In acest timp domnul stomatolog ( acelasi ) a observat cum ca mi-a iesit o noua carie pe sub plomba ( la dintele fara nerv ). A intervenit si nu stiu exact ce a facut ( banuiesc ca a vindecat caria si mi-a reconstruit plomba ). Totul a fost ok, dar dupa cateva ore a inceput sa ma doara dintele foarte tare la rece. In special cand respir pe gura. Este ceva grav? trebuie sa-mi dea plomba jos si sa lucreze din nou pe canal?
2 comentarii
0
04-08-2016, ora 07:22
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
este posibil sa fie ceva acolo pe canal.Ideea este ca ar fi cam greu de spus cu exactitate ce va fi de facut.Va rog sa faceti o radiografie si sa ne o trimite ti pe mail sau cel mai bine, sa veniti cu ea la un consult sa va vedem si asa va vom putea cu certitudine ce este de facut si ce provoaca aceasta durere.
Attar timp cat doare cu siguranta va fi de intervenit.
0
04-08-2016, ora 10:33
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna dimineata! Din cele relatate de dvs., dintele nu ar mai avea nerv. Acest lucru este echivalent cu faptul ca o durere la rece este exclusa. Probabil un dinte vecin cu probleme sau la care s-a lucrat relativ in aceasta perioada.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul