Degete amortite
Buna ziua,
de cateva zile am degetele mari de la picioare amortite, e aceeasi senzatie pe care o ai iarna cand iti ingheata picioarele. Am tot asteptat sa treaca sperand ca e ceva temporar insa nici o schimbare. Situatia e destul de neplacuta mai ales la mers. Multumesc celor ce-mi pot da un sfat.
de cateva zile am degetele mari de la picioare amortite, e aceeasi senzatie pe care o ai iarna cand iti ingheata picioarele. Am tot asteptat sa treaca sperand ca e ceva temporar insa nici o schimbare. Situatia e destul de neplacuta mai ales la mers. Multumesc celor ce-mi pot da un sfat.
3 comentarii
Simptomele descrise de tine se numesc parestezii;Ar putea fi vorba despre o boala obstructiva arteriala periferica(factori de risc: fumatul, hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, obezitatea, hipercolesterolemia) sau polineuropatie( frecventa la pacienti cu diabet zaharat sau in cazul abuzului de alcool);Ar fi bine sa faci un consult de boli interne si un consult neurologic pentru stabilirea diagnosticului si a tratamentului; numai bine
Halo am rasfoit multe paginii sa vad daca mai are cineva aceste simptome In urma cu un an de zile a inceput ca degetul mare de la piciorul sting sa devina ff sensibil la frig mentionez insa ca nu beau nu fumez si cu o luna inainte toate analizele medicale au fost f bune intro seara cind degetul a inceput sa se invineteasca am mers la spital dar spre uimirea mea desi mau internat facindumi o multime de analize n-au gasit nimic Degetul e deatunci incoace tot mai rece si am tot timpul furnicaturii Pe deasupra simt cum incet incet nul mai simt plus ca incet se intinde spre celelante degete cine stie de ce dar asta e
buna ziua acelasi problema am si eu degetele mari de la picioare amortite de 2 sapt am aceasta problema, nu beau nu fumez, care ar fi cauza?rog un medic sa ne raspuna, multumesc din suflet!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 2degete amortite
- 3Amorteala degetelor de la mana stanga!
- 0Amortirea degetelor de la miini si picioare
- 5deget mic si inelar amortit - durere coloana cervicala
- 1amortire degete
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Amorteala si furnicaturi la degetul mic al miinii stingi
- 2Amortire degete maini
- 0AM DOUA DEGETE DE LA MANA STANGA AMORTITE
- 2durere si amorteala in degete
- 0Am degetul amortit de trei zile
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 0Deget amortit
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 0Deget amortit
Mai multe informații despre: amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: