SALUT care ma poate ajuta Cu o problema imi amorteste palma cand dorm.
Salut De ceva timp.mai exact 3 luni de zile. imi.amorteste mana stanga adica jumatatea de palma sa zic asa cu degetu mic si penultimul de langa el.tot a inceput de la o ameteala etc
foarte stresat.. nervos ca nu gaseam care e problema ca.ma simteam foarte rau stari naspa...pana la.urma.ceva probleme la ochii cu retina etc am.luat.pastile.ma simt ok. Cred ca de atunci am ceva anxietate/depresie. Deoarece Eram foarte stresat in acele 3 luni sa gasesc care e problema de ce ma.simt.asa.de ce am stari aiurea.. dureri de cap ameteli un un fel de vertif( obiecte care se misca doar daca ma.uitam.pe ele) etc foarte naspa.pt mn m a rupt psihic si fizic...am facut RMN EGE. analize facor, analize Normale.. Rmn absolut tot ok aveam in momentele alea si aceasta amorteala. si nu sa gasit nimic care ma poate ajuta va rog frumos, dr sau cine a mai patit. mersii.
foarte stresat.. nervos ca nu gaseam care e problema ca.ma simteam foarte rau stari naspa...pana la.urma.ceva probleme la ochii cu retina etc am.luat.pastile.ma simt ok. Cred ca de atunci am ceva anxietate/depresie. Deoarece Eram foarte stresat in acele 3 luni sa gasesc care e problema de ce ma.simt.asa.de ce am stari aiurea.. dureri de cap ameteli un un fel de vertif( obiecte care se misca doar daca ma.uitam.pe ele) etc foarte naspa.pt mn m a rupt psihic si fizic...am facut RMN EGE. analize facor, analize Normale.. Rmn absolut tot ok aveam in momentele alea si aceasta amorteala. si nu sa gasit nimic care ma poate ajuta va rog frumos, dr sau cine a mai patit. mersii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 14amortesc mainile si picioarele
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 5amorteli ale mainilor si picioarelor
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 0AM DOUA DEGETE DE LA MANA STANGA AMORTITE
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 1Senzatie de arsura - toata mana stanga.
- 1Un sfat va rog - amorteli mana
- 0Am degetul amortit de trei zile
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 2Îmi simt degetul mare de la picior
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
Mai multe informații despre: amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: