deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
Buna ziua! Nu sunt sigura daca am incadrat corect intrebarea in aceasta categorie dar urmeaza sa imi spuneti dumneavoastra.
De o saptamana degetul mare de la piciorul drept imi este amortit. Defapt o parte din el nu il simt. Cand il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi. Trebuie sa mentionez ca nu m-am lovit deci nu asta ar fi cauza. Am inteles ca ar fi legat de coloana vertebrala. Pot sa zic in aceasta saptamana am fost nevoita sa car ceva mai mult un geamantan, fiind intr-o excursie in strainatate. Dar nu a fost nimic exagerat. Ce e de facut? Sunt motive sa ma impacientez? Va multumesc mult!
De o saptamana degetul mare de la piciorul drept imi este amortit. Defapt o parte din el nu il simt. Cand il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi. Trebuie sa mentionez ca nu m-am lovit deci nu asta ar fi cauza. Am inteles ca ar fi legat de coloana vertebrala. Pot sa zic in aceasta saptamana am fost nevoita sa car ceva mai mult un geamantan, fiind intr-o excursie in strainatate. Dar nu a fost nimic exagerat. Ce e de facut? Sunt motive sa ma impacientez? Va multumesc mult!
5 comentarii
Nu chiar! Poate nu este la fel de puternic amortit ca la inceput, dar inca este. Sau poate inca este dar m-am obisnuit eu cu el. Si spre rusinea mea nici nu am ajuns la un doctor
Intr-adevar, poate sa fie de la coloana lombara. Ar trebui sa mergi la un Neurochirurg sa te consulte si sa iti dea sa faci o radiografie. Nu sta asa ca, daca este ceva la coloana - o discopatie lombara si ridici greutati...poti sa patesti ceva rau!
Articulatiile te dor? de ex. la sold sau la genunchi?
Amorteala mai poate fi si de la circulatie. Ai varice?
Nu astepta pana se inrautateste treaba. Mergi la neurochirurg ca este cel mai in masura sa iti spuna ce si cum sa faci. Daca iti spune ce este acolo macar stii cum sa te protejezi, ce sa nu faci.
Poate iti da un antiinflamator...nu stiu, dar nu mai amana. Vrei sa nu mai poti sa mergi? Ca asta este urmarea finala.
Articulatiile te dor? de ex. la sold sau la genunchi?
Amorteala mai poate fi si de la circulatie. Ai varice?
Nu astepta pana se inrautateste treaba. Mergi la neurochirurg ca este cel mai in masura sa iti spuna ce si cum sa faci. Daca iti spune ce este acolo macar stii cum sa te protejezi, ce sa nu faci.
Poate iti da un antiinflamator...nu stiu, dar nu mai amana. Vrei sa nu mai poti sa mergi? Ca asta este urmarea finala.
Deasemenea ar trebui sa verifici sa nu ai ceva vaginal.
O infectie in zona asta, poate da asemenea simptome - inflamatia de acolo apasa pe un nerv. Eventual dor si ceva articulatii - la sold, genunchi sau maini.
Ar trebui sa iti faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, in caz ca este ceva, sa stii la ce antibiotice este sensibila bacteria si cu ce sa faci tratament.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte de recoltare.
Avand in vedere ca ai fost in excursie, ar trebui totusi sa faci analiza oricum, mai ales daca ai si ceva dureri cum am scris mai sus.
O infectie in zona asta, poate da asemenea simptome - inflamatia de acolo apasa pe un nerv. Eventual dor si ceva articulatii - la sold, genunchi sau maini.
Ar trebui sa iti faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, in caz ca este ceva, sa stii la ce antibiotice este sensibila bacteria si cu ce sa faci tratament.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte de recoltare.
Avand in vedere ca ai fost in excursie, ar trebui totusi sa faci analiza oricum, mai ales daca ai si ceva dureri cum am scris mai sus.
Nu am varice dar am niste dureri de spate nu foarte dureroase pe care le-am asociat cu oboseala de la munca.
Clar o sa dau fuga la un neurochirurg. O sa fac tot posibilul sa numai aman.
Oricum, multumesc frumos pt toate sfaturile. O sa tin cont de ele!
Clar o sa dau fuga la un neurochirurg. O sa fac tot posibilul sa numai aman.
Oricum, multumesc frumos pt toate sfaturile. O sa tin cont de ele!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 3imorteala a degetului mic de la mana stanga
- 2amorteli degete maiini
- 1Amorteala si furnicaturi la degetul mic al miinii stingi
- 1degete amortite
- 2Amortire degete maini
- 0AM DOUA DEGETE DE LA MANA STANGA AMORTITE
- 3Amorteala deget mare picior drept
- 0Am degetul amortit de trei zile
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 1Sindrom de tunel carpian dupa nastere
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Degetul mare amortit
- 0Amorțire deget mic si inelar mana stanga!
- 0SALUT care ma poate ajuta Cu o problema imi amorteste palma cand dorm.
Mai multe informații despre: amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: