Sindrom de tunel carpian dupa nastere
Buna ziua, va rog să ma sfatuiți, am fost diagnosticata de medicul ortoped cu sindrom de tunel carpian, dupa nastere îmi simt furnicaturi la ambele mâini primele 3 degete, fara durere doar amorteli care se accentueaza în somn sau la diferite activitati.Pentru a scapa cat de cat de amorteli trebuie sa las mâinile pe langa corp si senzatia trece cât de cât.Am fost trimisa la neuro pt electromiograma si înca o alta investigație.Intrebarea mea este daca trebuie sa ma operez mai ales ca este vorba de ambele mâini, cum decurge recuperarea în acest caz este nevoie de operație?Am înteles ca nervul nu se mai reface si evolutia ar fi progresiva si ca de exemplu daca as decide sa fac interventia peste un an ar fi târziu.
1 comentarii
De multe ori daca sindromul a aparut dupa nastere evolutia este buna fara operatie. Incercati fiziokineto terapie si o infiltratie sau o infiltratie cu dyprophos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amorteste degetul mic de la mana stanga
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 3Degete amortite
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 3degete amortite
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 4Deget amortit de trei zile
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 0AM DOUA DEGETE DE LA MANA STANGA AMORTITE
- 2Sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 0Parestezii degete aratoatoare
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 4Ortopedie - Sindrom de tunel carpian
- 0Amorțire deget mic si inelar mana stanga!
- 3Tunel carpian
Mai multe informații despre: Sindromul de tunel carpian tunelul carpian amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: