Sindrom de tunel carpian dupa nastere
Buna ziua, va rog să ma sfatuiți, am fost diagnosticata de medicul ortoped cu sindrom de tunel carpian, dupa nastere îmi simt furnicaturi la ambele mâini primele 3 degete, fara durere doar amorteli care se accentueaza în somn sau la diferite activitati.Pentru a scapa cat de cat de amorteli trebuie sa las mâinile pe langa corp si senzatia trece cât de cât.Am fost trimisa la neuro pt electromiograma si înca o alta investigație.Intrebarea mea este daca trebuie sa ma operez mai ales ca este vorba de ambele mâini, cum decurge recuperarea în acest caz este nevoie de operație?Am înteles ca nervul nu se mai reface si evolutia ar fi progresiva si ca de exemplu daca as decide sa fac interventia peste un an ar fi târziu.
1 comentarii
De multe ori daca sindromul a aparut dupa nastere evolutia este buna fara operatie. Incercati fiziokineto terapie si o infiltratie sau o infiltratie cu dyprophos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 1amortire degete
- 3Amorteala degetelor
- 0Este necesara operatia ?
- 1degete amortite
- 2amorteala degete maini
- 6amortirea degetului mare la piciorul drept
- 10doua degete amortite la mana stanga: degetul mic si inelar
- 3Amorteala deget mare picior drept
- 0Deget amortit!!!
- 0Tunelul carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 0Am degetul amortit de trei zile
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 1Tunelul carpian si epicondilita, la ambele brate
- 3Probleme dupa branula
- 2Sindrom de tunel carpian
- 3Tunel carpian
Mai multe informații despre: Sindromul de tunel carpian tunelul carpian amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: