de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
de vreo 2 luni am niste scurgeri foarte abundente si foarte foarte urat mirositoare de culoare galbe verzui si in plus simt mancarimi si usturimi locale in zona vaginului...am programare la ginecolog in 3 zile mi-e si rusine sa-i spun simptomele si mi-e teama ce ar putea fi si cat de greu /lung este tratamentul...va multumesc
5 comentarii
si eu am avut aceleasi simptome.diagnosticul vaginita fati curaj si dute la doctor nu poti sta asa. bafta
va multumesc pt raspuns foarte mult.sanatate multa
DACA ITI ESTE RUSINE ATUNCI INCHIDE OHII SI GINDESTETE CA VORBESTI CU UN BUN PRIETEN/SAU PRIETENA.SUCCES
buna.dupa intreruperea anticonceptionalelor am observat niste scurgeri urat mirositoare, care ma deranjau din ce in ce mai mult, chiar dak ma spal f des, si chiar in timpul actului sexual, ele revin.
am fost la ginecolog, am fc analize, cik a iesit totul negativ, k e de bine, si k nu am nimic.si totusi acele scurgeri de la c provin?.fiind pt pirma oara la doctor, nu am pus f multe intrb.mi-a dat si un tratament...Cervugid ovule, pt vaginita.trebuie sa incep tratamentul, dar ma intrb, asta e solutia pt aceste scurgeri?va rog un rasp, cv sa ma lamuresc.multumesc!
am fost la ginecolog, am fc analize, cik a iesit totul negativ, k e de bine, si k nu am nimic.si totusi acele scurgeri de la c provin?.fiind pt pirma oara la doctor, nu am pus f multe intrb.mi-a dat si un tratament...Cervugid ovule, pt vaginita.trebuie sa incep tratamentul, dar ma intrb, asta e solutia pt aceste scurgeri?va rog un rasp, cv sa ma lamuresc.multumesc!
trebuie sa faci cu examen de secretie vaginala pentru a vedea ce anume este acolo
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
- 2pete maroni... si usturimi vaginale
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 10ce credeti?
- 1Scurgeri vaginale singerii
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 5Mancarimi penis
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 2Mancarime genitala
- 5am racit sau ce poate fi?
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 0Usturime si mncarime
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: