de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
buna ziua.am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns...
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
4 comentarii
nu pot sa cred ca ai stat atata timp.mergi la doctor, nu poate fi nimic grav.vreau sa -mi spui daca ai fost
Draga nella22
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
Da d-le Dr.Martinelli am avut si raporturi fara protectie.dar problema asta o am inainte de a incepe relatiile sexuale...credeti ca o lama ar fi suficient pentru se depista problema...??
multumesc
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 4scurgere alba, laptoasa, inflamatie, durere.
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 4Scurgere vaginala anormala
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 0Scurgeri vaginale, taratament cu timonil retard 300 mg
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 2scurgeri gelatinoase
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 1Roseala pe chiloti
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: