de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
buna ziua.am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns...
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
4 comentarii
nu pot sa cred ca ai stat atata timp.mergi la doctor, nu poate fi nimic grav.vreau sa -mi spui daca ai fost
Draga nella22
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
Da d-le Dr.Martinelli am avut si raporturi fara protectie.dar problema asta o am inainte de a incepe relatiile sexuale...credeti ca o lama ar fi suficient pentru se depista problema...??
multumesc
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3Scurgere vaginala cu stratii de sange
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 5scurgeri albe branzoase - infectie sau alta afectiune?
- 12scurgere vaginala
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 3Scurgeri
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 1Scurgeri vaginale.
- 0Scurgere vaginala
- 5am racit sau ce poate fi?
- 4ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: