Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat

Buna ziua !
Numrle meu este Adi am 22 de ani si ma.confrunt cu o problema destul de ingrijoratoare. In urma cu 1 luna si 1 saptamana am avut contact neprotejat cu o prietena pe care o stiam de ceva timp, la vreo 2 sapt dupa contac am sesizat o mancarime a capului penisului ( mai mul in zona preputului) insotita de o secretie alb galbuie urat mirositoare. Am fost la medic i.am spus ce am facut si dansul mi.a prescris augmentin, spunand ca este o infectie. Am urmat acest tratament timp de 7 zile, dupa doar doua zile secretia diaparuse. La 1 sapt dupa tratament mi.a aparut in varful penisului o pata rosie de culoare rosie inchisa si uneori deschisa si de asemenea la baza capului penisului tot la fel o pata rosie inchisa, insa uneori ma mananca putin...alteori ma mai ustura putin dupa urinare penisul fiind putin 'uscat'. (de 1 sapt de cnd mi.au aparut acele 2 pete am folosit clotrimazol crema de 2 ori pe zi) Va rog sa.mi spuneti care este problema...nu pot ajunge la medic in urmat 2 sapt ca sunt plecat din tara. Multumesc!
Numrle meu este Adi am 22 de ani si ma.confrunt cu o problema destul de ingrijoratoare. In urma cu 1 luna si 1 saptamana am avut contact neprotejat cu o prietena pe care o stiam de ceva timp, la vreo 2 sapt dupa contac am sesizat o mancarime a capului penisului ( mai mul in zona preputului) insotita de o secretie alb galbuie urat mirositoare. Am fost la medic i.am spus ce am facut si dansul mi.a prescris augmentin, spunand ca este o infectie. Am urmat acest tratament timp de 7 zile, dupa doar doua zile secretia diaparuse. La 1 sapt dupa tratament mi.a aparut in varful penisului o pata rosie de culoare rosie inchisa si uneori deschisa si de asemenea la baza capului penisului tot la fel o pata rosie inchisa, insa uneori ma mananca putin...alteori ma mai ustura putin dupa urinare penisul fiind putin 'uscat'. (de 1 sapt de cnd mi.au aparut acele 2 pete am folosit clotrimazol crema de 2 ori pe zi) Va rog sa.mi spuneti care este problema...nu pot ajunge la medic in urmat 2 sapt ca sunt plecat din tara. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pata rosie pe penis - semn de nastere sau problema medicala
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 12scurgere vaginala
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 1Usturimi penis exterior fara secretii
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 0Infecție vaginala
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete rosii pe penis usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: