Scurgeri vaginale singerii
Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii
Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 3scurgeri vaginale
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 4scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase
- 8Scurgere albicioasa...
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 3Ce ar putea fi ?
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 4scurgere vaginala galbena
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 0Scurgere vaginala
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: