Scurgeri vaginale singerii
Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii
Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 2scurgere vaginala
- 5e o infectie genitala?
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 35durere in timpul actului sexual
- 6este candidoza?
- 8Prietenei mele ii curge un lichid urat mirositor
- 4scurgere dupa Lomexin
- 4vreau un bebe
- 3scurgere maro inchis!!!
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 4AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: