Scurgeri vaginale singerii
![ilinca80](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 2scurgere vaginala
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 2scurgere roz
- 3infectie?
- 3scurgeri abundente fara infectie
- 5organe genitale inflamate
- 5probleme sexuale si genitale
- 3Scurgeri
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 7spotting LOGEST