tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
buna...sunt din sibiu...am primit de la mediul dermatolog un tratament pentru acnee cu doxicilina(1 tableta pe zi -20 de zile).am luat 5 tablete pana acum..dar am inceput sa am mancarimi in zona genitala...probabil este candida...am mai luat antibiotice dar niciodata nu am avut o astfel de reactie..am mers la farmacie si farmacista mi-a dat nistatina(tablete-2/zi) si clotrimazol(unguent-2/zi)...nu stiu ce sa fac sa continui tratamentul cu doxicilina??sau sa renunt la el si sa imi tratez candida??
..sunt destul de ingrijorata pentru ca am auzit ca se scapa destul de greu de aceasta candida..si ea reapare...astept raspuns..multumesc anticipat
..sunt destul de ingrijorata pentru ca am auzit ca se scapa destul de greu de aceasta candida..si ea reapare...astept raspuns..multumesc anticipat
4 comentarii
Eu va sfatuiesc sa renuntati la doxicilina si sa va tratati candidoza, insa ar fi bine sa apelati la un medic ginecolog sau dermatolog, deoarece "tratamentul" prescris de farmacista este incorect. Nistatina nu se absoarbe din tubul digestiv, deci nu trece in sange si nu are cum sa ajunga intravaginal pentru a va trata candidoza, iar clotrimazolul nu se aplica intravaginal.
Buna, am si eu o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am facut tratament pentru vaginita cu gynofot si niste pastile( si eu si prietenul meu) si acum daca uitam sa ne spalam dupa un contact sexual lui ii apar niste gramagoare de bubuite cu lichid transparent! daca se spala nu ii apar.puteti sa imi explicati ce se intampla.am eu ceva? va multumesc
Cred ca intrebarea ati pus-o in gluma !!
Cum adica sa nu se spele dupa contactul sexual ?????
Cum adica sa nu se spele dupa contactul sexual ?????
De exemplu suntem ffffff obositi si adormim.(baniuesc ca ati patit-o si dvs vreodata in viata) Oricum am fost la analize si astept raspuns. multumesc oricum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 3Usturimi, mancarimi exfoliere piele pe capul penisului
- 11despre roaccutane...
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 3intrebare
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 9candidoza nu trece
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1Mancarimi genitale
- 1Mancarime in zona inghinala
- 3Candida de 20 ani
- 2Ginecologie
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: Candidoza acneea mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: