De ce se intorc parteneri in vechile relati ?
De ce se intorc parteneri in vechile relati?
Dupa o despartire dintr-o relatie stabila dupa un timp majoritatea persoanelor reiau relatia cu vechi parteneri desi ei sunt acea care au pus capat. As vrea sa inteleg putin efectul acesta de bumerang
Dupa o despartire dintr-o relatie stabila dupa un timp majoritatea persoanelor reiau relatia cu vechi parteneri desi ei sunt acea care au pus capat. As vrea sa inteleg putin efectul acesta de bumerang
4 comentarii
Buna ziua,
Motivatia care se afla in spatele acestei alegeri este diferita pentru fiecare persoana in parte. Uneori, o despartire ii ajuta pe ambii parteneri sa iasa din propriile scenarii si sa priveasca relatia mai obiectiv, sa reuseasca sa isi priveasca partenerul/ partenera mai clar. Alt motiv ar fi si lipsa de incredere in propriile forte in a incepe o noua relatie, in a avea incredere in alta persoana.Eu v-am expus doar doua scenarii posibile, dar mai sunt si altele. Cel mai bine este sa vedeti ce v-a determinat pe dvs sa faceti aceasta alegere, sau pe partenera/ partenerul dvs.
Motivatia care se afla in spatele acestei alegeri este diferita pentru fiecare persoana in parte. Uneori, o despartire ii ajuta pe ambii parteneri sa iasa din propriile scenarii si sa priveasca relatia mai obiectiv, sa reuseasca sa isi priveasca partenerul/ partenera mai clar. Alt motiv ar fi si lipsa de incredere in propriile forte in a incepe o noua relatie, in a avea incredere in alta persoana.Eu v-am expus doar doua scenarii posibile, dar mai sunt si altele. Cel mai bine este sa vedeti ce v-a determinat pe dvs sa faceti aceasta alegere, sau pe partenera/ partenerul dvs.
Despartirea a venit din partea ei ca si motiv lipsa sentimentelor pentru mine ca urmare a unor certuri si dupa acea am stat de vorba cu ea in incercarea de a o recastiga in finalul discutie a fost urmatorul dialog
Eu- Ok m-am impacat cu gandul si stiu ca nu o sa mai vrei sa te impaci cu mine
Ea- De unde sti tu ca nu o sa vreau sa ma impac cu tine
Asta incerc sa imi explic ce vrea defapt
Eu- Ok m-am impacat cu gandul si stiu ca nu o sa mai vrei sa te impaci cu mine
Ea- De unde sti tu ca nu o sa vreau sa ma impac cu tine
Asta incerc sa imi explic ce vrea defapt
@FreeD,
De cele mai multe ori, atunci cind ne punem intrebari despre ce simt/cred/gindesc ceilalti, e semn ca nu avem raspuns pentru intrebarile astea in ceea ce ne priveste pe noi insine.
Prin urmare iti sugerez un exercitiu simplu. Acum, in timp ce citesti rindurile astea, intreaba-te ce anume doresti tu, ce gindesti si ce simti in toata povestea ta. Raspunde-ti tie in cel mai onest mod cu putinta.
Succes!
De cele mai multe ori, atunci cind ne punem intrebari despre ce simt/cred/gindesc ceilalti, e semn ca nu avem raspuns pentru intrebarile astea in ceea ce ne priveste pe noi insine.
Prin urmare iti sugerez un exercitiu simplu. Acum, in timp ce citesti rindurile astea, intreaba-te ce anume doresti tu, ce gindesti si ce simti in toata povestea ta. Raspunde-ti tie in cel mai onest mod cu putinta.
Succes!
@ FreeD
Uneori partenerii realizeaza ca lucrurile pentru care s-au certat au fost lucruri nesemnificative de moment si ca sentimentele dintre ei totusi sunt mai puternice. Despartirea in sine i-a facut sa le fie dor unul de altul si sa constieze aceste lucruri si atunci e bine sa se impace. Pot ajunge sa se respecte mai mult pe viitor si relatia chiar sa se consolideze.
Uneori partenerii realizeaza ca lucrurile pentru care s-au certat au fost lucruri nesemnificative de moment si ca sentimentele dintre ei totusi sunt mai puternice. Despartirea in sine i-a facut sa le fie dor unul de altul si sa constieze aceste lucruri si atunci e bine sa se impace. Pot ajunge sa se respecte mai mult pe viitor si relatia chiar sa se consolideze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 10O iubesc dar tine la mine ca la un prieten
- 5probleme in cuplu.. nu pot sa renunt la el
- 4din intamplare ca este sau a fost infestat cu sifilis
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 9Experienta sexuala
- 6Ce drum să aleg?
- 1nu ma mai iubeste
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 11Criza Masculina - Sotul meu vrea sa mearga si la alte femei.
- 8L-am inselat si regret enorm..
- 21ne am despartit din cauza alcolului
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
- 1caut recomandari pentru terapeut de cuplu in targu mures
- 6Despartire sau un moment mai greu in viata noastra
- 4Va rog ajutor! Prietenul meu si filmele xxx
- 10numai relatii esuate, refuzuri si frustrari maxime!
- 79Cred ca m-am indragostit, dar ea nu ma vrea...
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: