casnicia mea sau mai bine zis relatia mea se destrama

03-07-2008
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Acum 2 ani am cunoscut un barbat, dupa 3 luni m-am mutat la el locuim cu parinti lui, relatia noastra a fost frumoasa la inceput cateva luni, apoi au inceput discutiile si certurile inre mine si el.Acesti 2 ani iam trait mai mult in scandal.De curand se imbata si da in mine cu palmele nu pot sa zic ca ma calca in picioare dar tot bataie o numesc.Cunumia nu o avem incheiata, nici copii nu avem, de copii nici nu vreau sa aud la situatia care este.
IL iubesc, tin la el dar nu stiu ce sa fac? sal parasesc sau sa indur langa el sperand ca maine va fi mai bine.
28 comentarii
0
03-07-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Ce varsta ai?
Si daca ai fi avut copii, te-as fi sfatuit sa-l parasesti. Viata e scurta,..., nu trebuie sa stai langa o BRUTA...Daca te bate nu te iubeste si NU TE MERITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
ralukyss
Nu este medic/terapeut
ralukyss
desparte-te de el!
sunt destui barbati p lumea asta..si sunt sigura k vei gasi p cnv kre sa te aprecieze la adevarata ta valoare!

pupiki :*:*
0
timisoreanca
Nu este medic/terapeut
timisoreanca
nu este sanatoasa o relatie, atunci cand pe langa voi, mai locuiesc si alte persoana( parinti, socri).
probabil ca te-ai mutat destul de repede la el: flacara s-a consumat, sclipiciul s-a dus, si in schimb au aparut brusc problemutele, care cu timpul, au devenit.. probleme grave.
nu ai unde sa te muti, sau sa stai in alta parte cu chirie? sunt multe batrane ce locuesc la case mari, si dau in chirie o camera, unde poti avea acces la bucatarie si baie!
ar fi cel mai bine, ca o perioada, sa ramaneti la distanta unul de celalalt, dar totusi sa va mai intalniti, si asa treptat sa va redescoperiti! insa nu sub acelasi acoperis, mai ales unde sunt si socrii!
0
04-07-2008, ora 00:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
A 22 de ani.Va multumesc pt sfaturile voastre bune, de n ori m-am gandit sal parasesc dar in secunda urmatoare imi incolteste in minte ideia daca nu am sa gasesc un fat frumos m-ai fat decat el.Trebuie sa recunosc ca sunt si eu rea, nu las de la mine dak sunt provocata la scandal eu continui scandalul si acest motiv ma face sa ma gandesc oare nu sunt si eu devina pt ce se intampla ca nu tac din gura.Va rog datimi sfaturi ajutatima cum sa fac sa nu ma mai enervez repede sa incep sa la de la mine vreau so fac si peasta poate intradevar sunt eu devina?.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
0
04-07-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Nu esti chiar numai tu de vina, e normal sa te enervezi repede cand vezi cum s-a schimbat.Si mai da si in tine.
Daca vrei sa ramai cu el, plecati de acolo si mutati-va singuri.
Altfel va despartiti mai mult k sigur.
Si sa nu ai impresia ca el e singurul barbat de pe pamant.
Habar nu ai cati barbati draguti si cu suflet sunt printre noi. Totul e sa ai incredere in tine si sa ai grija de tine.Nu te neglija, ca nu e sfarsitul lumii. Nu sunteti nici primii si nici ultimii. Asa e in viata.
Sora mea are o vorba. Casnicia este un butoi plin cu rahat si deasupra un pic de miere. Cand s-o duce mierea ramane rahatul.
Poatre ca la voi a fost chiar prea putina miere.
Succes si fii curajoasa, infrunta-l.
0
05-07-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Cu socrii, cum te impaci? Ei, ce parere au ca te loveste?
Indiferent de reactia ta, el nu are voie sa dea in tine.
Eu am o fetita si daca as afla ca sotul ei o loveste, as interveni imediat.
Tu nu ai parinti cu care sa te sfatuiesti?
Daca nu vrei sa-l parasesti, incearca si vorbeste cu el calm, fara sa te enervezi. Prin COMUNICARE se rezolva multe lucruri.
Incearca sa te maturizezi si tu
0
06-07-2008, ora 00:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua D-na Diasistentasefa, va multumesc frumos pt sfaturile de bine si va rog fiti alaturi de mine cu sfaturi care o sa am nevoie din partea Dv ca din partea unei mame, am inteles k aveti o fata maritata sa va traiasca si aiva mult noroc.Ma intebati cum ma impac cu socri pot zice si bine si rau, dar sunt parinti lui cand ne certam soacra mea intervine si tot pe mine ma acuza ca sunt rea de gura k nul las in pace.Ea e genul de femeie care sta la picioarele barbatului sa se stearga pe picioare cu ea, este maritata cu socru meu de 45 de ani dar parerea mea e k a dus si duce o viata de calvar ce zicea socru meu aia facea nu isia si nu iese din cuvantul lui a inselato de n ori si a batut-o si o bate toate astea mi lea spus ea si sotul meu.Ma invata pe mine ca o femeie trebiue sa fie supusa barbatului cand vrea si la orce ora, imi dadea exemplu k pe ia inainte o batea socru meu si si in camera alaturata era mama ei dar nu stia k o bate nu sa ducea sai spuna.
Nu de mult sotul meu cand era mort de beat por zice ma batut la ei in camera ei nu au zis nimic socru meu statea cu mainile in san cum se zice soacra mea i-a zis sa ma lase in pace sotul meu a iesit pana afara dar sa intors tot cu chef sa dea in mine mia dat iar o palma atunci am ripostat eu si lam impins abia atunci a sarit soacra mea sa ne desparta dar tot pe mine ma acuza k nu mie rusine sa dau in el si la ei In camera i-am intebat iei de ce il lasa sa dea in mine mia raspuns cu un zambet pe fata socru meu "ce vrei sa ma cert cu el".Parinti mei sunt la distanta ne desparte un drum de 160 km.cand Ii mai spun mamei ce patesc imi zice sal parasesc dar cum sal parasesc cand eu IL iubesc in plus evit de multe ori sai spun toate lu mama e bolnava si are si ea problemele ei, tatal meu bea zi de zi nici mama nu duce o viata roza cu tata si deaceia omit sa nu mai vin si eu cu ale mele alcuiva oful meu nu am cui spune sunt o straina aici toti din jurul mei sunt rudele sotului, prietene nu am la servici stau cat mai retrasa asa e mai bine.Cuvantul comunicare incepe sa dispara dinte noi el inca se considera flacau la mama acasa, deduc k sia luat nevasta s-a iaduca ajutor lu masa in casa si pt nevoile personale, derestul uita ce vreau eu simi place nu conteaza decat ce vrea el sii place.De dimineata si pana seara zi de zi e cu ai lui, dau un exemplu dak il rog sa merge-m pana in oras nu pentru plimbare cu un scop anume, nu vrea imi arunca un pretext dar daca Ii zice parinti lui hai.cu noi colo imediat se imbraca si pleaca baiatul.
Cu maturizatul aveti dreptate am 22 de ani dar tot un copil am ramas nici problemele care le am nu ma maturizeaza nu stiu cum as putea sa fiu altfel sa gandesc altfel si sa nu mai am conceptia care o am acum k daca voi pleca de langa el nu voi mai gasi pe alcineva mai bun, el nu pot sa zic ca e om rau dar situatia asta il strica ca stam cu parinti lui cu frati lui si cu bunica lui intotal suntem 10 persoane care stam sub acelas acoperisi mancam impreuna nu suntem separati.
Cand tatal meu imi spunea k lucrul amestecat miroase a rahat credeam ca vrea sa ma sperie si acum Ii dau dreptate.Va rog ajutati-ma in continuare cu sfaturi de bine.Va pup.
0
06-07-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Te-as sfatui sa pleci cat mai repede de acolo, dar nu la parintii tai, ci sa-ti iei o locuinta singura si sa te pui pe picioarele tale. Fa-ti prietene la servici si iesi cu ele in oras. Invata sa ai incredere in tine si ca nu trebuie sa fi sclavul nimanui. Incearca sa intelegi singura ce este bine pentru tine si ce nu si cel mai important este sa-ti lasi timp cand intri intr-o relatie, ca daca cineva te iubeste o face acceptandu-te asa cum esti si fara conditii.
0
17-07-2008, ora 00:00
andora
Nu este medic/terapeut
andora
imi pare tare rau de situatia prin care treci dar IA ATITUDINE vrei ca toata viata sa fii calcata in picioare ?intra pa saiturile femeilor maltratate si vezi ca singura solutie e despartirea nu exista miine va fi mai bine NUVA FI mult bine.
0
19-07-2008, ora 00:00
michaela2007
Nu este medic/terapeut
michaela2007
Draga mea, ASTA NU E RELATIE E BOALA CURATA.Lasa-l, mai sint destui barbati si dupa cum ai vazut daca nu pleci de acolo ai sa ajungi ca mama lui: un pres de sters picioarele pentru el.Tu acum il iubesti, dar sa stii ca ai sa-l uiti cind ai sa pleci de acolo, gustul libertatii si lipsa jignirilor si batailor te vor face sa-l uiti.daca de la inceput este asa mai tirziu va fi si mai rau.Nu te amagi ca se schimba ca nu o va face!
0
28-07-2008, ora 00:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua tuturor celor care mia citit articololul.
Multumesc pt sfaturile voastre de bine dar tot nu imi intra in cap ce e bine pt mine nici acum cand am atatea sfaturi.Finca il iubesc nu vad sau nu vreau savad solutia de al parasi, chiar dak imi voi distruge viata cum spune mama mea acum nu-mi pasa il iubesc.Luna asta iunie a fost pot spune forte bine relatia mea cu el, cea cu soacra si restu familie lui mai putin bine spus chiar nici-o schimbare tot certuri si reprosuri.Cum spuneam traesc cu speranta ca maine va fi mai bine si luna asta chiar a fost frumosa fara scandal intre mine si el nu s-a imbatat nu a m-ai dat in mine, dar intrebarea pana cand va fi bine o am in minte si ma sperie gandul ca in clipa urmatoare se va imbata va da in mine ce am sa fac am sa suport incontinuare?.
Ma bate gandul sa fac un copil sperand ca ne vom maturiza si nu ne vom m-ai certa din orce si el nu imi vam-ai zice de fiecare data sa plec, Ii plac foarte mult copii si poate asta il va face sa ma iubeasca la nebunie.Dar asta necesita sacrificiu toata distractiia mea care nu o am, servici si casa asta e distractia mea s-o spun asa munca si iar munca cand va veni un copil sunt constienta ca nu o sa mai am timp de distractie de plimbari timpul meu va fi pt copil dar va schimba oare copilul viata mea monotona in bine inte mine si el.?Sau sa las lucrurile sa decurga asa cum vin pana la iarna care va veni atunci sper sa fiu separat cu bucataria cu toate de socrii mei vreau sa vad cum va fi sa fim singuri doar eu si el dak las parasi azi, maine as ramane cu ideia poate ar fi fost mai bine singuri?cum ar fi fost?.
Va multumesc frumos si va pup
0
29-07-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Mutati-va undeva cu chirie si stati separati o perioada si atunci poti lua decizii: sa stai in continuare cu el sau sa faci un copil. Fii diplomata, nu-i vorbi parintii si fratii de rau. nici lui, nici altora. Incearca sa-i vorbesti in felul urmator: "eu as face asa...sau parerea mea este...; tu faci cum vrei... LUCREAZA-L FRUMOS, FII DIPLOMATA.
Nu am fetita casatorita, ea are 12 ani si cateva luni, dar, am presupus ca daca ar lovi-o viitorul sot as interveni. SA FII IUBITA !!!
0
29-07-2008, ora 00:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua, D-na Diasistenasefa.
Sa va traiasca fata si s-o invatati multe sa vorbiti cu ea de acum cand e mica, Mama mea nu ma invatat ce inseamna viata departe de ea ce inseamna sa fii maritata si de posibilele prin care am sa trec, am crezut k maritisu se mancanca pe paine, distractie adio restrictii care mi-le punea parinti, dar mam inselat, tarziu mi-am dat seama si inca nu constientizez relele care mi se m-ai pot intampla.
Va nultumesc ca ma invatati de bine, de o posibila mutare din curtea socrilor nici nu am speranta, sper sa ma mut sepatat cu bucatatia si baia pana la iarna ce o sa vina.Socri mei au ridicat o alta casa care va fi bucatataria si un dormitar ale mele si 2 camere ale lor, in concluzie tot acolo sub acelasi acoperis vom fi dar ma consolez cu gandul k voi fi separat.Sotul meu nu vrea sa auda sa ne mutam cu chirie nu i-am cerut la ai mei, dar imi raspunde de fiecare data ca nu pleaca din munca lui munca lui in " spus k a ajutat la construirea casei care stam cu toti si cea care o face acum, la cea de acum azi maine se apuca la acoperis pana la iarna sper sa gatesc in bucataria mea.Mulumesc inca odata pentru un sfat intelept sunteti prima persoana care imi zice sa nu-i vorbesc parintii si fratii de rau ceia ce eu fac atat lui si la alti.Am sa iau aminte si am sa incerc sa fiu mai diplomata cum spune-ti dvs.dar cum??eu ma supar repede ma cert cu ei cand imi zic ceva si apoi ma cert si cu sotul zicandui :Mama ta uite ce azis uite ce mi-a facut.Sa incerc sa nu-i m-ai spun toate ce imi zice mama lui si cei lalti?.Va pup
0
02-09-2008, ora 00:00
andalusia
Nu este medic/terapeut
andalusia
..buna ziua raducanu; puisor...dulce si necopt.cind te aud pe tine ma vad pe mine cu ani in urma.AR trebui sa nu te grabesti cu copii...ai un pic rabdare...daca e sa fie v-a fi..insa, ai timp sa citesti?citeste carti-Nu
reactiona...asa de repede.schimbate.fii un pic mai calma...calculata...intr-o zi...in cealalta...vesela.zglobie...surprindel.Si nu vorbi niciodata pe ai lui de rau.asta e lege. daca nu vrea sa iasa cu tine la plimbare...intelegel...si spunei.imi pare rau.ma gindeam ca esti obosit...dar tocmai de aceea voiam sa-tzi fac o surpriza...da nu-i nimic...o lasam...pe mai tirziu.poate la 80 de ani.apoi data viitoare...il pupi...si-i spui.merci., si apucate de altceva..de exemplu sa deretici prin casa.Astea sunt decit exemple...insa...fai asa cum itzi trece tie prin cap...FII TU..insa nu vorbi de rau., numai pozitiv. cind simtzi ca nu mai pozi...iesi afara...si descarcate...dar nu-l lasa sa vada.Imi pare rau..ca a avut un astfel de exemplu de la parinzi.Ar fi bine sa incerci sa vb.cu el sa vezi...ce influentza a lasat aceasta copilarie.Incearca sa-l intelegi.Mult succes.
0
andalusia
Nu este medic/terapeut
andalusia
si inca ceva Un cuplu se educa reciproc...ce nu reusesti in primii 4 ani nu vei reusi NICIODATA. asa ca..punertzi fantezia la munca si incerca acum sa-l formezi asa cum il vrei.
0
onushca85
Nu este medic/terapeut
onushca85
Buna ziua,
Sunt si eu cam in aceeasi situatie si as vrea sa cer un sfat. Sunt cu prietenul meu de 7 ani, de 2 ani locuim impreuna la ai mei parinti, el s-a schimbat foarte tare pentru ca eu il cicaleam tot timpul, vorbeste mai incet ca te aude mama, nu face aia, nu zice aia etc. El s-a cam saturat si imi vorbea foarte urat iar ai mei au observat. Am fost la tara de unde sunt si bunicii mei si parintii lui si acolo am avut o problema, el trebuia sa vina la ai mei pe seara si s-au dus la un coleg de-al lui taica-su care sta la 2 case de noi unde aiu stat mai mult de 5 ore. Eu atunci m-am enervat si in noaptea aia am venit in Bucuresti si i-am luat hainele si i le-am dus la tara. Apoi mi-a parut rau ca am facut asta, el m-a sunat, eu i-am raspuns si ne-am intalnit, ne-am impacat si ne-am cautat chirie, ai mei mi-au spus sa ma gandesc bine ca daca ii iau hainele nu il mai primesc pe el inapoi, pe mine ma primesc pt ca sunt copilul lor. Am gasit chirie si miercuri trebuie sa ne mutam. Ce sa fac? Vreau sa incerc si varianta asta, poate ne va fi mai bine stand in curte cu niste straini si la niste straini cu chirie. El mereu imi reproseaza ca eu am tras astia 7 ani numai pt ai mei si cam are dreptate. Nici el nu e usa de biserica, in urma cu cativa ani am luat cateva palme de la el dar de atunci s-a potolit numai gura o are cam proasta si ma jigneste.

Va rog ajutati-ma, ce sa fac?
0
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua,
Asa e mica sau marea noastra problema se aseamana mult, dvs sunteti in situatia sotului meu si prietenul dvs in situatia mea, eu stau la socri, prietenul dvs la socri.Noi femeile avem imaginatie ne imaginam gandim un lucru din mai multe unghiuri de vedere, asa vreau sa va ganditi dak deja nu ati facut sa va puneti in postura in care ati fi stat la socri dvs.si soacra sa va zica de ce faci asa si nu faci asa, de ce ai facut asa si nu ai facut asa si mai ales sa se bage intre dvs si prieten, sunt sigura k dak toate astea ar fi aevea nu imaginatie vati dori sa locuiti doar cu prietenul chiar si cu chirie nu ar mai conta.
Stiu k vie greu sa plecati de laga parinti cunosc situatia asa si sotul meu nu ma intelege cand il implor sa ne mutam cu chirie imi raspunde ca nu pleaca din munca lui dar adevarul e k Ii e geu sa plece de langa mama lui, este egoist conteaza doar ce vrea el, ce imi place mie si ce imi doresc nu conteaza, asa vreti sa fiti si dvs?dak ati facut pasul dea gasi locuinta faceti si pasul 2 sa va mutati nu lasati sa va influenteze vorbele parintilor dvs.va sperie gandul k dak plecati de acasa nu va mai primeste cu prieten acasa dak am inteles bine, sunt parinti dvs si va vor binele iar dak Doamne fereste nu o sa va fie bine cu chirie si doriti sa va intoarceti acasa cu prietenul dvs va vor primi cu cu bratele deschise, dar odata plecati sa nu mai priviti in urma cat de greu ar fi luptati sa ramaneti inpreuna asta conteaza sa trageti amandoi de un capat al batului sa spun asa.Va rog tinetima la curent cu mutarea dvs as vrea k sotul meu sa ia si el odata hotararea sa ne mutam de la ai lui dar nu stiu dak va veni ziua asta sau cand.Va doresc tot binele din lume si cel mai important sa ramaneiti cu prietenul impreuna si fericiti.
Va pup dulce.
0
onushca85
Nu este medic/terapeut
onushca85
Buna ziua,
De mutat ne mutam maine, nu mai e mult numai ca eu am inima stransa. Ai mei nu s-au bagat intre noi numai ca el nu a stiut sa ii respecte pe ei si nici pe mine. In sufletul meu nu stiu ce este, nici macar nu stiu daca mai este iubire sau nu ideea e ca vreau sa ne mutam cu chirie ca sa vad cum ne-ar fi fara ai mei... Sper doar ca el sa nu ma mai jigneasca si sa nu imi mai vb urat atunci chiar voi considera ca a meritat sacrificiul
0
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Inca o persoana care imi deschide ochi sa vad ce e de facut dar nu inteleg nu stiu cum am as putea intelege, vorbele dvs miau produs un mare fior in corp asa fac eu k prietenul dvs.nu stiu sa Ii respect pe socri mei si pe sotul meu mereu cand soacra mea imi zice ceva eu fac scandal si apoi Ii reprosez lui uite ce mia zis mama ta tu tii cu parinti tai, tu niciodata du tii cu mine, acum mie teama k se va satura si el de ironiile si reprosurile mele si la fel va ajunge sa se intrebe dak ma mai iubeste cine e mai important pt el?eu sau mama lui?ma rog sa nu se ajunga la asta si imi pare rau ptr.dvs. k ati ajuns in situatia asta.Dupa ce va veti muta dak va inceta cu reprosurile si jignirile prietenul va veti da seama ca ati fost derutata si nu mai stiati ce sa faceti dar asta conteaza de prieten sa va umple golul din inima cu toata dragostea si atentia lui sa va rasplateasca ptr sacrificiu facut.Cat de greu var fi fara parinti nui reprosati k din cauza lui ati plecat de langa parinti k dak nu ati fi plecat nu ar fi fost asa deaici se va isca alt scandal alte jigniri incercati sa nu rupeti relatia dvs cu parinti luptati sa aveti o relatie stransa chiar si departe de ei macar dvs cred ca prietenul nul va mai interesa de socri odata plecat din curtea lor, dar nu are dreptul de a va interzica dvs sa fiti alaturi de ei cat puteti.Va rog zicetimi ce sa fac?cand soacra mea imi zice ceva se ia de mine cum sa fac? sa nu Ii mai reprosez sotului ptr ce imi face ea, el sa saturat de tot balamucul asta chiar imi reproseaza ca nu stiu sa o respect k nu trebuie sa Ii raspund chiar dak ea greseste so las in pace, ultima oara cand mam certat cu sacra mea nu am vorbit nici eu nici el cu ea si am vazut k nici asa nu era bine sa trecem una pe langa alta sa nu vorbim sau Ii ziceam Sarumana si nu imi raspundea ma simteam vinovata k nu vorbeste cu mine, cum sa fac sa zic k ea si sa fac k mine, dar eu cand zice ca nu am facut ceva bine ma revoltez si zic k are ceva cu mine.Va rog ajutatima sa fiu mai calma in asfel de situatii.
0
03-09-2008, ora 00:00
onushca85
Nu este medic/terapeut
onushca85
Buna!
Eu astazi ma mut si am inima stransa, imi pare rau ca atrebuit sa iau aceasta decizie dar daca ma mai jigneste o singura data am plecat de acolo si intre noi s-a terminat.
Parerea mea este sa nu ii mai raspundeti soacrei, cand ea zice sa o lasati sa zica si sa ve vedeti de treaba, el nu i-a respectat pe ai mei si eu am fost in stare si sunt in stare sa il las pentru ca el nu stie decat sa ma jigneasca si sa nu fie respectuos cu nimeni, cateodata mi-e rusine de toate vorbele care le scoate pe gura. Daca vreti sa va fie bine cu sotul nu mai puneti la suflet ce zice soacra si nu o mai criticati in fata lui ca il doare(eu stiu cel mai bine asta). Oricat de bun sau rau ar fi tot parintele tau este si cand cineva il vorbeste de rau esti dispus sa renunti la acea persoana ca stii ca parintii sunt ultimii care te-ar lasa pe cand cel de langa tine e in stare si sa te bata, sa te batjocoreasca.
Asta e parerea me.
0
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua,

Va intelg sau asa cred nu pot sa stiu ce simptiti si prin ce treceti, imi pare rau ptr situatia respectiva.Sper sa va fie bine si sa nu va despartiti de prieten dar nici sa fiti ca mine orgolioasa si sa indurati toate prostiile prietenului sa suferiti.Asae un fat frumos mai gasiti dar un parinte nu.asa zic si eu nimeni nu se compara cu un parinte.Aveti dreptate pe sotul meu il doare sufletul cand o vorbesc pe mama lui de rau tipa la mine e chiar in stare sa dea in mine dar eu nu il inteleg Ii reprosez k tine cu ea.
Acum dak va mutati vom mai puea vorbi curand?la ce calculator sunteti conectata?cel de acasa sau serviciu?eu sunt acum la servici munca de birou, maine dak mai putem vorbi?am sa va dau adresa mea de email personala, pe cea de acasa sau cea de la serviciu mie team sa le scriu pe forum le vad si alte persoane si imi e teama cine stie ce se mai intampla.
0
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Buna ziua, fetelor!

Raducanu, pe tine te-am mai sfatuit si alta data sa n-o mai vorbesti de rau pe mama soacra, sa nu te mai certi cu el. Fii diplomata ca in timp ai sa vezi ca o sa-i vada greselile mamei lui si o sa-ti dea dreptate. Ai rabdare, iesi la o plimbare atunci cand esti nervoasa, dar nu mai face reprosuri.

Onushca draga, tu l-ai determinat sa-ti vorbeasca asa urat, cu toate ca, el, nu are nici o scuza; nu are dreptul sa te jicneasca, sa te injure. El, ca barbat, ar trebui sa te respecte. Te sfatuiesc sa nu-l mai vorbesti de rau la parintii tai, ascunde-l, ca mai tarziu parintii tai o sa-l urasca. Poate el se schimba, iar parintii tai n-o sa-l mai poata baga la suflet. Chiar daca tu nu esti multumita, prefa-te ca totul este bine.
NICIODATA, sa nu-i intorci vorbele jicnitoare, da-i de inteles ca tu il respecti si ai sa vezi ca se schimba. Tu trebuie sa lupti, acum!

FETELOR, voi ar trebui sa va imprieteniti cu soacrele voastre, ele pot fi un aliat pt voi. FITI DIPLOMATE!
SA FITI IUBITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
06-09-2008, ora 00:00
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna la toata lumea.Urmaresc de ceva timp subiectul si vad ca din pacate sunt multe persoane [femei mai ales] in aceasta situatie.Nu cred ca barbatii se schimba ar fi bine sa fie asa dar eu nu cred Referitor la cela doua nar fi mai usor sa schimbe IDurile mi sa pare ca sar intelege una pe alta foarte bine si poate sar nasta o frumoasa prietenie Sa aveti multa intelepciune va doresc.Ma intreb doamna Dia e as. med. sau doar o denumire pentru ca si eu am aceasta meserie Noroc la toatalumea
0
08-09-2008, ora 00:00
onushca85
Nu este medic/terapeut
onushca85
Buna fetelor, M-am mutat vineri si totul este ok, ne intelegam foarte bine pana acum, sper sa meraga asa si inainte.

Va pup si va multumesc de ajutor
0
08-09-2008, ora 00:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua D-nelor,

Va multumesc frumos ptr sfaturile dvs.am inceput sa va ascult si imi prinde bine, de o perioada incoace nu mai mam certat cu soaca mea nici pretene nu pot sa zic k suntem dar am lasato in pace.
D-na Andulsia, am urmat sfaturile dvs nu am reusit in intrgime dar a fost si este bine, am inceput sa fiu vesela cum nu am mai fost niciodata, cand ceva nu imi convenea taceam din gura si reactile de uimire si nu a intarziat sa vina din partea soacreisi uneia dintre cumnate cu care nu ma inteleg de uimirea si fericirea sotului nu mai vorbesc in fiecare seara imi zicea ca e fericit k azi a decurs ziua bine.Adevarul e k a fost o schimbare brusca la mine pt ei si nu inteleg de ce am devenit din fata bosunflata, inchiondorata fata zglobie zic eu.
Va multumesc frumos k imi deschideti incet incet ochi ma aduceti cu piciorele pe pamant as vrea sa traesc intr-o lume in care toate sa fie cum doresc eu de aceia refuz sa inteleg k asa e viata cu bune si rele alte femei cred k sunt in situatii mai complicate decat a mea.

D-na Onushca85 nu aveti idee ce ma bucur k putem vorbi in continuare ma bucur si pentru faptul ca vi sa mai ridicat moralul si nu vedeti chiar o trgedie k nu mai lociuti cu parinti va doresc sa va fie in continuare mult mai bine decat va este.
Nu stiu dak am voie sa va scriu pe forum una din adresele mele de email ce stiti de asta pot?as vrea sa vorbim in continuare mai mult decat vorbim acum.

Va pup si numai bine.
0
18-06-2009, ora 23:50
bella26
Nu este medic/terapeut
bella26
nu stiu ce sa spun...suntem cam in aceiasi situatie...diferenta e ca noi suntem de 4 ani impreuna si stam in italia.departe de casa unde eu il am p el si el pe mine.nu e o persoana rea da are obiceiu sa plecae cu prietenii si vine noaptea baut..lucru p care eu nu il suport...atunci ii reprosez el se enerveaza..da in mine...da a doua zi ii pare rau.insa eu nu stiu cat voi mai putea indura...sunt tanara.am 19 ani si nu vreau de pe acum sa sufar si sa plang...
0
18-06-2009, ora 23:54
liliana22
Nu este medic/terapeut
liliana22
eu cred ca la 19 ani esti prea tanara si prea frumoasa si n-are rost sa suferi...depinde doar de tine ce fel de barbat vrei sa ai langa tine..cand o sa intalnesti un baiat care sa nu te atinga nici cu un deget atunci o sa vezi ce inseamna intr-adevar viata:)
0
02-09-2009, ora 13:06
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna tuturor persoanelor care au fost langa mine cu un sfat bun in vremurile grele ptr mine sa zic asa.Au trecut 3 ani de zile de cand sunt cu sotul meu au fost zile bune dar si grele dupa cum stiti, dar acum va anunt ca a venit si soarele pe strada mea cum se zice sunt doar eu, sotul meu si viitorul nostru bebeto care este pe drum sunt insarcinata in 6 saptamani acum tot ce conteaza este copilul nostru si sa pot duce cu bine sarcina pana la capat.Cum spuneam de ceva vreme suntem singuri eu si sotul meu neam separat de parinti lui cu toate cu exceptia curti locuim in aceiasi curte dar cu altceva nu mai depind de socrii si vreau sa spun ca este foarte bine multumesc lu Dumnezeu ca a venit si ziua asta pot spune sunt FERICITA!!
Cat despre situatia ta bella26 ce pot spune imi pare rau in cazul tau este devina anturajul prietenului tau si comportamentul sau eu zic sa ai grije ce iti doresti, gandestete ca esti inca un copil zic asta ca la 19 ani eram si eu un copil si acum la 23 de ani tot mentalitatea de copil o am prin cate am trecut nimic nu ma maturizat. Si inca ceva ce mama mea ma invatat pana sa ma marit imi spunea ca "maritata o sa fiu toata viata " la care eu mai adaug pentru tine la acest sfat ai grije cu cine vrei sa fii maritata toata viata.
Te pup si mult noroc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul