De ce nu imi vine menstruatia?
Buna ziua! Am o problema pe care as vrea sa ma ajutati sa o lamuresc. Pe data de 19 iunie am avut contact sexual in care s-a rupt prezervativul. Dupa doua ore am luat Postinor-2 (prima pastila), iar dupa 12 ore am luat cea de-a doua pastila. Incepand cu 26 iunie, timp de 4-5 zile, am avut o scurgere, insa nu stiu daca a fost efectul pastilei sau menstruatia. Tin sa mentionez ca nu am menstruatia regulata, dar in ultimele luni imi venea pe 19 sau 20 sau 21. Acum suntem in data de 16 iulie si inca nu mi-a venit menstruatia. Astazi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. De ce nu imi vine menstruatia?
12 comentarii
Raspundeti-mi va rog pentru ca maine trebuie sa fac o radiografie la coloana
Dacă nu e prea târziu... Înainte de radiografie mergi la o ecografie generală abdominală şi vei afla dacă eşti sau nu gravidă... Abia apoi încep căutările. Aş verifica şi tiroida... Oricum, nu efectua radiografia până nu excluzi o sarcină...
Ciclul menstrual s-a "resetat" cand ati luat postinorul.
Daca ati facut test de sarcina si e negativ atunci nu sunteti insarcinata. Puteti face radiografia.
Daca ati facut test de sarcina si e negativ atunci nu sunteti insarcinata. Puteti face radiografia.
Am facut rafiografia deja. De ieri ma dor sanii, asa ma dureau si cand trebuia sa imi vina menstruatia. Eu sper sa imi vina. Atata timp cat testul a iesit negativ, nu are cum sa fiu insarcinata. Astept menstruatia, altceva nu am ce face...
Dar oare cand imi vine menstruatia? Am motive de ingrijorare?
Depinde pentru ce îţi faci griji... O sarcină nu se poate exclude pe baza unui singur test negativ...
Pe de altă parte, griji aţi putea să vă faceţi pentru sănătatea dumneavoastră. Câţi ani aveţi? Cu ce alte probleme aţi fost diagnosticată? Probleme la tiroidă? Chist ovarian?
Pe de altă parte, griji aţi putea să vă faceţi pentru sănătatea dumneavoastră. Câţi ani aveţi? Cu ce alte probleme aţi fost diagnosticată? Probleme la tiroidă? Chist ovarian?
dar ce treaba are tiroida cu toata problema asta?
Mi-a venit menstruatia, insa este mai abundenta ca de obicei.
Ar trebui sa aştepţi următoarea menstruaţie şi vei vedea dacă a fost o problemă punctuală, datorată Postinorului, sau dacă dereglarea persistă îţi faci o programare la un ginecolog pentru un control.
Orisicum eu nu o aveam regulata, tot timpul imi venea pe neasteptate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 10oare sunt gravida
- 0Ce poate fi???
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Intarziere ciclu
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: