Amenoree sau Gravida ?
Buna ziua, am 22 de ani si aproape de 2 luni de zile nu mia veni CM ultima menstra am avut-o pe 27.01 Menționez ca am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu fara a ne proteja, dar ne-am ferit. Prietenul meu e foarte sigur ca nu a lasta. Am facut 3 teste de sarcina si sunt toate negative. Menționez ca nu am nici un simptom de a fi insarcinata! Va rog sa imi Spune-ți ce as putea face!!
4 comentarii
Buna ziua,
in primul rand puteti ramane insarcinata daca nu folositi mijloace de contraceptive chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului. Mare atentie daca nu va doriti o sarcina acum; in lichidul seminal (lichidul ce se secreta si elibereaza de catre barbat in timpul actului sexual) exista spermatozoizi; este un mit ca puteti ramane insarcinata doar daca are loc ejacularea; daca exista penetrare si nu va protejati puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
in primul rand puteti ramane insarcinata daca nu folositi mijloace de contraceptive chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului. Mare atentie daca nu va doriti o sarcina acum; in lichidul seminal (lichidul ce se secreta si elibereaza de catre barbat in timpul actului sexual) exista spermatozoizi; este un mit ca puteti ramane insarcinata doar daca are loc ejacularea; daca exista penetrare si nu va protejati puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
Si testele de sarcina ? ! Sunt toate 3 de alt tip si negative !
Depinde cand ati facut testele de sarcina, la ce distanta/interval de actul sexual
primul test l-am facut la 5 zile dupa intarziere CM si celelalte la interval de 2 saptamani !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat intarzie menstruatia de la lindaxa 15???
- 64Dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 3Menstruatia intarziata
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 19amenoree secundara
- 1intarzierea menstruatiei
- 4amenoree...si atat?
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Întârziere CM
- 8Întârzierea mestruatiei
- 3Oare sunt insarcinata?
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
Mai multe informații despre: Amenoreea Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: