Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
am facut alaltaieri dragoste cu prietena mea...era in a 29-a zii de menstruatie. avea si simptome ca i-ar venii (dureri de sani, pe sub burta...) acum e a 31-a zii si nu i-a venit dar nu are nici simptomele ca i-ar venii. mentionez ca a fost prima data in perioada ciclului menstrual cand am facut fara bazandu-ne pe metoda calendarului si ca atunci cand era in a 14-a zii de menstruatie a facut un test de ovulatie care a iesit pozitiv! de asemeni mentionez ca are si menstruatie regulata 29-maxim 30 de zile! care ar fii cauzele? de ce sa intarzie menstruatia? sa fie din cauza ca nu am facut dragoste decat 1 data in ultima luna? orice raspuns e bine venit
6 comentarii
1.invata sa scrii corect gramatical
2.n-am inteles nimic din mesajul tau.
de exemplu, cum adica e in a 29-a zi de menstruatie?de 29 de zile ii curge sange?asa se intelege din exprimarea ta defectuoasa
3.menstruatia n-are nici o legatura cu numarul partidelor de sex avute intr-o luna
4.de ce a facut un test de ovulatie?vrea sa ramana insarcinata si doreste sa stie care-i perioada optima?(pt asta se fac testele de ovulatie)
5.scrie mesajul din nou, inteligibil pt toata lumea daca vrei sa te ajute cineva
2.n-am inteles nimic din mesajul tau.
de exemplu, cum adica e in a 29-a zi de menstruatie?de 29 de zile ii curge sange?asa se intelege din exprimarea ta defectuoasa
3.menstruatia n-are nici o legatura cu numarul partidelor de sex avute intr-o luna
4.de ce a facut un test de ovulatie?vrea sa ramana insarcinata si doreste sa stie care-i perioada optima?(pt asta se fac testele de ovulatie)
5.scrie mesajul din nou, inteligibil pt toata lumea daca vrei sa te ajute cineva
@bestyutza79
1.ma grabeam.
2.era in a 29-a zii de cand i-a venit menstruatia, deci mai avea 1-2 zile pana sa ii inceapa un nou ciclu menstrual!
3.am inteles, e ok
4.a facut un test de ovulatie in a 14-a zii ca sa stim daca are ovulatie in ziua aceea ( se zice ca ovulatia e in a 14-a, 15-a zii), ca de regula il facea la sfarsit in a 26-27-a zii de cand i-a venit si iesea mereu negativ, NU DORIM O SARCINA!!! (noi le folosim ca metoda de contraceptie ) !
5. am scris mai explicit acum!
6.mersi si mai astept mesaj de la tine
1.ma grabeam.
2.era in a 29-a zii de cand i-a venit menstruatia, deci mai avea 1-2 zile pana sa ii inceapa un nou ciclu menstrual!
3.am inteles, e ok
4.a facut un test de ovulatie in a 14-a zii ca sa stim daca are ovulatie in ziua aceea ( se zice ca ovulatia e in a 14-a, 15-a zii), ca de regula il facea la sfarsit in a 26-27-a zii de cand i-a venit si iesea mereu negativ, NU DORIM O SARCINA!!! (noi le folosim ca metoda de contraceptie ) !
5. am scris mai explicit acum!
6.mersi si mai astept mesaj de la tine
o sa-ti raspund printr-un mesaj privat, pt ca ceata inca planeaza si n-as vrea sa postam 100 de mesaje aici
Stai linistit ca nu are cum sa ramana insarcinata mai ales ca a facut si testul de ovulatie si a iesit pozitiv, deci ovulatia a avut loc. Cat despre menstruatie sa asptete ca o sa apara, probabil de la o mica raceala ii intarzie. In cazul in care ii intarzie mai mult de 7 zile sa faca si un test de sarcina.
@ adrianaaaaaa-i-a venit ieri dupa amiaza!!! e ok! multumesc de sfat!
a 29 zi a menstruatiei sau a ciclului? :O
eu tind sa cred spre varianta 2
ii poate intarzia fie ca e insarcinata, dar nu de la acest contact, fie ca e stresata, sau are o dereglare hormonala
eu tind sa cred spre varianta 2
ii poate intarzia fie ca e insarcinata, dar nu de la acest contact, fie ca e stresata, sau are o dereglare hormonala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 6nu stiu ce avem? Ne dorim un copil..
- 6sunt insarcinata?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 2intarzierea menstruatiei
- 0intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 2Întârziere menstruație
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 1Intârziere menstruatie
- 0Menstruatie intarziata
- 1Sarcina?
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 2Intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: ovulatia intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: