am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie

tocmai ce am facut un test si e totul in regula. negativ. e normal, doar m-am protejat 100%. dar vrea sa stiu si eu ce alte cauze de intarziere a ciclului sunt, as vrea sa mi vina si nu stiu ce sa fac. ma duc la endocrinolog?
6 comentarii

Daca te-ai protejat, atunci de ce ai mai facut testul de sarcina?Ca nu are nicio logica!Cat timp ti-a intarziat menstruatia?

Te-ai protejat doar cu prezervativ; dar daca testul de sarcina este negativ trebuie sa te vada un ginecolog, poate este vreo problema la ovare.

pe 8 martie trebuia sa mi vina. si de aia am facut test. pentru ca vreau sa ma duc la endocrinolog, dar trebuia sa fiu sigura ca nu sunt gravida. m-am protejat doar cu prezervativ, dar nu s-a rupt nu nimic. nu mi-a mai intarziat niciodata in ultimii 2 ani. era la fix. doar acu 3 ani aveam ciclu o luna da, una nu. si atunci am fost la endocrin, dar mi a zis ca nu e nimic. si dupa ce am slabit cateva kg a fost perfect ciclul. poate am pus iar pe mine kg si de asta. o fi vreo legatura?

Da, problema cu kg... asa e.
incearca cca. 2 - 3 luni Branca ursului si Tinct. de Marar, pana in prima zi de ciclu!
incearca cca. 2 - 3 luni Branca ursului si Tinct. de Marar, pana in prima zi de ciclu!

Atunci probabil ca ai revenit la greutatea mai veche si ti s-a dereglat menstruatia!Incearca asa cum ti-a spus indika si daca nu ai niciun rezultat, mergi la endocrinolog!
Numai bine
Numai bine

mi-a venit ciclul :D. cred că o să iau nişte extract de mlădiţe de zmeur. m-a ajutat cândva la reglare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cand -se vede- sarcina?
- 4de 4 luni imi astept cuminte menstruatia
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 7vreau un bebe
- 4test de sarcina
- 3intarziere menstruatie?
- 0Intarzaierea ciclului
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 0Probleme cu menstruatia!
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 2Întârziere menstruatie
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1Menstruație intarziata 13 zile
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: