Dacă mănânc puțin supraviețuiesc?

16-05-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Daca mănânc puțin o sa traiesc sau o sa îmi fie rău? Oricum trebuie mult sa slăbesc, mi-a zis medicul iar eu de obicei am mancat cantități foarte mari de mâncare
6 comentarii
1
17-05-2024, ora 19:24
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
cu 1500 calorii se poate trai. femeile au ca recomandare o dieta cu acest nr de calorii
persoanele care au o greutate excesiva, folosesc depozitele de grasimi pt a trai atunci cand dieta este saraca in calorii.
0
22-05-2024, ora 20:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Cată un nutriționist care să-ți facă un program cu ajutorul căruia poți slăbi fără să te dezechilibrezi. Calculându-ți singur caloriile, la un moment dat ți se poate face foame și-ți dai tot programul peste cap, iei mai multe kg. decât ai slăbit.
0
29-06-2024, ora 19:44
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Mi-am luat capsule din oțet de mere că sa îmi reducă pofta de mâncare sa mă ajute in lupta cu fagofobia..
1
29-06-2024, ora 21:30
Psihologie, București
Încearcă-l și vezi cum te simți. Sunt păreri pro și contra, iar dovezile științifice nu sunt suficiente. Rău nu are ce să-ți facă dacă iei în doza recomandată. Dar vorbește și cu u medicul pentru a preîntâmpina efectele adverse.
1
30-06-2024, ora 11:23
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Exerciții fizice acasă la tine faci? Acum sunt multe aplicații pe telefon gratis care îți arată ce si cum să exersezi. Nu-ți trebuie gantere sau sa mergi la sală. Exercițiile sunt destul de usoare, zic eu. Știu că ai peste 135 kg, am citit într-o altă postare a ta. Trebuie doar să vrei. La început va fi mai greu, dar pe parcurs vei observa o îmbunătățire referitor la greutatea corporala. Mult succes!
1
30-06-2024, ora 12:10
Psihologie, București
Exercițiile fizice sunt indispensabile în orice regim de slăbire, ca și mersul pe jos până te obișnuiești să alergi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apa cu gheață, dușurile reci și temperatura scăzută te ajută să slăbești
  • Medicament uzual pentru diabet reduce greutatea corporală cu 20% (cercetare în tratamentul obezității)
  • Speranța de scădere în greutate pentru pacienții cu diabet zaharat de tip 2
  • Slăbirea intenționată crește riscul persoanelor slabe de a dezvolta diabet
  •