Dacă mănânc puțin supraviețuiesc?
Daca mănânc puțin o sa traiesc sau o sa îmi fie rău? Oricum trebuie mult sa slăbesc, mi-a zis medicul iar eu de obicei am mancat cantități foarte mari de mâncare
6 comentarii
cu 1500 calorii se poate trai. femeile au ca recomandare o dieta cu acest nr de calorii
persoanele care au o greutate excesiva, folosesc depozitele de grasimi pt a trai atunci cand dieta este saraca in calorii.
persoanele care au o greutate excesiva, folosesc depozitele de grasimi pt a trai atunci cand dieta este saraca in calorii.
Cată un nutriționist care să-ți facă un program cu ajutorul căruia poți slăbi fără să te dezechilibrezi. Calculându-ți singur caloriile, la un moment dat ți se poate face foame și-ți dai tot programul peste cap, iei mai multe kg. decât ai slăbit.
Mi-am luat capsule din oțet de mere că sa îmi reducă pofta de mâncare sa mă ajute in lupta cu fagofobia..
Încearcă-l și vezi cum te simți. Sunt păreri pro și contra, iar dovezile științifice nu sunt suficiente. Rău nu are ce să-ți facă dacă iei în doza recomandată. Dar vorbește și cu u medicul pentru a preîntâmpina efectele adverse.
Exerciții fizice acasă la tine faci? Acum sunt multe aplicații pe telefon gratis care îți arată ce si cum să exersezi. Nu-ți trebuie gantere sau sa mergi la sală. Exercițiile sunt destul de usoare, zic eu. Știu că ai peste 135 kg, am citit într-o altă postare a ta. Trebuie doar să vrei. La început va fi mai greu, dar pe parcurs vei observa o îmbunătățire referitor la greutatea corporala. Mult succes!
Exercițiile fizice sunt indispensabile în orice regim de slăbire, ca și mersul pe jos până te obișnuiești să alergi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme de metabolism
- 3Slabire
- 1Începere sala si slabire
- 5Nu pot sa slabesc
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
- 0Mă poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns ? Vreau să slăbesc
- 14Obezitate - Trebuie sa slabesc 40 kg, neaparat.
- 1Am nevoie de sfaturi - as dori sa slabesc macar 10 kg
- 53Vreau sa slabesc aici
- 14Nu reuses sa slabesc indiferente ce as face
- 15E buna bicicleta spinning statical pentru slăbit?
Mai multe informații despre: slabitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: