Am nevoie de sfaturi - as dori sa slabesc macar 10 kg
Am 34 de ani 1, 65 cm si 85 kg. Anul trecut m-am lasat de fumat si m-am ingrasat 20 kg pana acum. De 2 saptamani m-am inscris la sala am facut cam 4, 5 ore de cardio saptamanal adica 1 ora pe zi, cardio dance, hiit, body pump si body combat. Este 0rima datacand merg la sala si nu ma pricep ce antrenament ar trebui sa fac si ce ar trebui sa mananc as dori sa slabesc macar 10 kg, va rog sa ma ajuta ti cu sfatiri
1 comentarii
Buna,
Eu am reusit sa slabesc 10 kg in aproximativ 3 luni. Nu am facut sport, doar activitatea zilnica pe care o am de obicei. In schimb am slabit prin deficit caloric. M-am documentat inainte, mi-am instalat aplicatia Eat& track si am aflat cate calorii trebuie sa consum zilnci ca sa slabesc. In mod obisnuit pt mentinere sunt necesare 2000 calorii zilnic, eu am consumat 1500 kcal. Aplicatia m-a ajutat sa vad cat consum zilnic. In principiu, m-a ajutat faptul ca am redus painea si duciurile.
Recomand aplicatia, chiar mi-a fost de ajutor. De la 65kg, acum am 55, la 1, 64 m.
Eu am reusit sa slabesc 10 kg in aproximativ 3 luni. Nu am facut sport, doar activitatea zilnica pe care o am de obicei. In schimb am slabit prin deficit caloric. M-am documentat inainte, mi-am instalat aplicatia Eat& track si am aflat cate calorii trebuie sa consum zilnci ca sa slabesc. In mod obisnuit pt mentinere sunt necesare 2000 calorii zilnic, eu am consumat 1500 kcal. Aplicatia m-a ajutat sa vad cat consum zilnic. In principiu, m-a ajutat faptul ca am redus painea si duciurile.
Recomand aplicatia, chiar mi-a fost de ajutor. De la 65kg, acum am 55, la 1, 64 m.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme de metabolism
- 3Slabire
- 1Începere sala si slabire
- 5Nu pot sa slabesc
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
- 0Mă poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns ? Vreau să slăbesc
- 14Obezitate - Trebuie sa slabesc 40 kg, neaparat.
- 53Vreau sa slabesc aici
- 14Nu reuses sa slabesc indiferente ce as face
- 15E buna bicicleta spinning statical pentru slăbit?
- 6Dacă mănânc puțin supraviețuiesc?
Mai multe informații despre: slabitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: