Am nevoie de sfaturi - as dori sa slabesc macar 10 kg

30-10-2021
Miry86
Nu este medic/terapeut
Miry86
Am 34 de ani 1, 65 cm si 85 kg. Anul trecut m-am lasat de fumat si m-am ingrasat 20 kg pana acum. De 2 saptamani m-am inscris la sala am facut cam 4, 5 ore de cardio saptamanal adica 1 ora pe zi, cardio dance, hiit, body pump si body combat. Este 0rima datacand merg la sala si nu ma pricep ce antrenament ar trebui sa fac si ce ar trebui sa mananc as dori sa slabesc macar 10 kg, va rog sa ma ajuta ti cu sfatiri
1 comentarii
0
01-11-2021, ora 18:39
Cristina92B
Nu este medic/terapeut
Cristina92B
Buna,

Eu am reusit sa slabesc 10 kg in aproximativ 3 luni. Nu am facut sport, doar activitatea zilnica pe care o am de obicei. In schimb am slabit prin deficit caloric. M-am documentat inainte, mi-am instalat aplicatia Eat& track si am aflat cate calorii trebuie sa consum zilnci ca sa slabesc. In mod obisnuit pt mentinere sunt necesare 2000 calorii zilnic, eu am consumat 1500 kcal. Aplicatia m-a ajutat sa vad cat consum zilnic. In principiu, m-a ajutat faptul ca am redus painea si duciurile.
Recomand aplicatia, chiar mi-a fost de ajutor. De la 65kg, acum am 55, la 1, 64 m.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apa cu gheață, dușurile reci și temperatura scăzută te ajută să slăbești
  • Medicament uzual pentru diabet reduce greutatea corporală cu 20% (cercetare în tratamentul obezității)
  • Speranța de scădere în greutate pentru pacienții cu diabet zaharat de tip 2
  • Slăbirea intenționată crește riscul persoanelor slabe de a dezvolta diabet
  • Pierderea în greutate declanșează reînnoirea celulară și reciclarea grăsimilor în țesutul uman
  •