cum se iau anticonceptionalele laurina?
buna...pentru fetele care folosesc laurina...spuneti-mi si mie cum trebuie sa le iau??nu am inteles nimic din prospect..trebuie sa iau cate una pe fiecare zi?mai intai cale albe apoi celelalte sau cum???mersi multt!!!
3 comentarii
blisteru e numerotat de la 1pana la 21 culorile la capsule asa sant ele pt ca contin diferite concentratii de hormonii se incepe cu prima zi care e numerotata cu unu si se iau in continuare pana la 21 fiecare zi e numerotata dedesupt te iei dupe sagetute.se incepe cu prima zi a menstruatie si le iei cate una pe zi cam la aceasi ora.pachetul mai contine si niste hartiute care le poti dezlipi si la lipesti pe spatele foliei de anticonceptionale.de exemplu azi e joi dezlipesti folia care incepe cu joi si o lipesti in prima zi unde indica unu asta asa ca sa stii tu ziua in care ai inceput si ca sa ati dai seama daca ai luat capsula in ziua respectiva
dar nu-i obligatoriu eu asa fac ca sa-mi fie mai usor.poti sa mai incepi sa iei anticonceptionalaele si in a 2 sau a 3 zi de ciclu si incepi tot cu capsula aia care e numerotata cu unu dar atunci timp de o saptamana trebuie sa te protejezi ca sa nu ramai gravida.daca o iei cu prima zi de ciclu e ok.sper ca ti-am fost de ajutor.
dar nu-i obligatoriu eu asa fac ca sa-mi fie mai usor.poti sa mai incepi sa iei anticonceptionalaele si in a 2 sau a 3 zi de ciclu si incepi tot cu capsula aia care e numerotata cu unu dar atunci timp de o saptamana trebuie sa te protejezi ca sa nu ramai gravida.daca o iei cu prima zi de ciclu e ok.sper ca ti-am fost de ajutor.
a si inca ceva c- am uitat sa mentionez primele sant alea galbene pe urma rosii si in final cele albe dupa ce termin de luat cele 21 de capsule faci 7 zile pauza si incepi in a 8 zi sa le iei iarasi tot asa cu prima zi cele galbene numerotate cu 1.
mersi mult..mi-ai fost de ajutor..e prima data cand iau si sunt cam speriata...mersi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 8pilule ocazionale
- 2prolactina
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 3am o nelamurire foarte mare
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 10prima data anticonceptionale
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 1Artizia si anticonceptionale
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 2Contraceptive Logest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: