Cum sa faci fata efectelor antipsihoticelor?

01-09-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Astea chiar sunt cele mai păcătoase pastile..o fi ajutând ele în psihoze însă ce reacții adverse dau..de exemplu marea majoritate care își aceste tipuri de pastile prezintă lipsa de chef de viață, somnolenta pe tot parcursul zilei, lipsa energie sau energie prea putina, probleme de concentrare și atenție, ingrasarepractic nu am auzit om care sa ia aceste tipuri de pastile și să nu doarma peste 10 ore și sa aibe simptomele acestea de care zic.Chiar nu sunt soluții la aceste efecte adverse astfel încât pe pacient să îl afecteze mai putin?De ex eu am energie destul de scăzută și lipsa chef de viata aproape în cea mai mare parte a timpului, activități ce îmi plăceau nu prea mai am chef și plăcere să le fac și asta de cand îau orice tip de antipsihotic..Chiar nu se poate face nimic?Cum se pot contracara aceste efecte adverse sau macar diminua?
Voi știți ceva secrete?
Cum reușiți să le faceți față păcătoaselor astea de pastile?
2 comentarii
1
03-09-2020, ora 16:05
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Eu număr zilele din 5 ani cat trebuie sa le iau!Starea pe care ti o dau antipsihoticele e horror.Lipsa emotii, chef de viață, plăcere, energie etc.
0
05-09-2020, ora 21:29
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Cred ca ti s a mai spus
Poate sa incerci altceva ca stabilizator de dispozitie, nu antipsihotice
Valproat, carbamazepina, lamotrix, topiramat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul