Supradoza de antipsihotice
Știe cineva care are cât de cât cunoștințe în domeniul farmaceutic, ce pot pății dacă înghit o cutie de olanzapină de 5 mg ( 30 de pastile ). Nu de alta dar vreau să mor până la urma, nu să ajung cu afecțiuni grave la creier pe tot restul vieții după acest gest.
Poate vă întrebați de ce vreau să mă omor? Nici antidepresivele și nici antipsihoticele nu mă mai ajută în starile depresive frecvente și tulburarile pe care le am. În plus familia, societatea pun presiune mare pe mine și nu mai suport, am obosit.
Poate vă întrebați de ce vreau să mă omor? Nici antidepresivele și nici antipsihoticele nu mă mai ajută în starile depresive frecvente și tulburarile pe care le am. În plus familia, societatea pun presiune mare pe mine și nu mai suport, am obosit.
15 comentarii
Lista medicamentelor alopate antidepresive din Romania
1. Anafranil (clomipramina)
2. Antideprin (imipramina)
3. Amitriptilina (clorhidrat de amitriptilina)
4. Argofan, Efectin, Effexor (venlafaxina)
5. Asendin (amoxapina)
6. Aurorix (moclobemida)
7. Celexa, Linisan (citalopram)
8. Cymbalta (duloxetina)
9. Cipralex, Despra, Lexapro (escitalopram)
10. Doxepin (doxepina)
11. Esprital, Mirzaten, Remeron, Zulin (mirtazapina)
12. Fevarin (fluvoxamina)
13. Frontin, Xanax (alprazolam = benzodiazepina)
14. Ludiomil (maprotilinum)
15. Miansan, Mianserin (mianserina)
16. Nortriptilina (nortriptilina)
17. Prozac (fluoxetina)
18. Paxil, Seroxat (paroxetina)
19. Sapilent (trimipramina)
20. Asentra, Serlift, Sertralina, Stimuloton, Zoloft (sertralina)
21. Spitomin (clorhidrat de buspirona)
22. Wellbutrin (bupropiona)
* majoritatea trateaza si depresia si anxietatea in acelasi timp
1. Anafranil (clomipramina)
2. Antideprin (imipramina)
3. Amitriptilina (clorhidrat de amitriptilina)
4. Argofan, Efectin, Effexor (venlafaxina)
5. Asendin (amoxapina)
6. Aurorix (moclobemida)
7. Celexa, Linisan (citalopram)
8. Cymbalta (duloxetina)
9. Cipralex, Despra, Lexapro (escitalopram)
10. Doxepin (doxepina)
11. Esprital, Mirzaten, Remeron, Zulin (mirtazapina)
12. Fevarin (fluvoxamina)
13. Frontin, Xanax (alprazolam = benzodiazepina)
14. Ludiomil (maprotilinum)
15. Miansan, Mianserin (mianserina)
16. Nortriptilina (nortriptilina)
17. Prozac (fluoxetina)
18. Paxil, Seroxat (paroxetina)
19. Sapilent (trimipramina)
20. Asentra, Serlift, Sertralina, Stimuloton, Zoloft (sertralina)
21. Spitomin (clorhidrat de buspirona)
22. Wellbutrin (bupropiona)
* majoritatea trateaza si depresia si anxietatea in acelasi timp
Trebuie sa incercati toate antidepresivele. Eu am incercat 15.
Multumesc pentru răspuns. Eu iau prozac de aproape 3 ani pentru obsesiv compulsivă și schizotipală însă rezultatele sunt foarte slabe, episoade depresive având destul de des. Am ezitat în a-l schimba deoarece medicul meu psihiatru mi-a zis că are mai puține efecte adverse decât alte antidepresive, însa degeaba daca ma simt tot nasol.
Fiecare organism reactioneaza diferit la fiecare medicament. Se zice ca Prozacul merge bine pe toc. Dar daca aveti depresie cu el, mai bine schimbati pana gasiti unul mai adecvat. Asta e ideea. Sa il gasiti pe cel potrivit dv. Prin incercari. Efecte secundare e posibil nici sa nu aveti. Cand apar, daca apar, se schimba tratamentul.
In prima luna de tratament, daca apar efecte secundare, veti primi o benzodiazepina, pentru a le suporta mai usor. Sunt normale efectele secundare din prima luna dar nu toti le au.
Seara cu pace si multa sanatate!
In prima luna de tratament, daca apar efecte secundare, veti primi o benzodiazepina, pentru a le suporta mai usor. Sunt normale efectele secundare din prima luna dar nu toti le au.
Seara cu pace si multa sanatate!
Clara_p, wow.. 15 ati incercat? Eu am incercat pana acum 3 in 4 ani, si nu m a ajutat niciunul.. Am incercat cipralex, serlift si efectin, pt anxietate generalizata cu atacuri de panica si derealizare.. Daca am incercat 3 in 4 ani, cand voi avea timp sa le incerc pe toate? Ca simt ca nu mai rezist deja... Pot sa va întreb dvs ce ati incercat si care e cela ce a avut efect? Si in decurs de cat timp le ati incercat? Multumesc.
Eu le-am incercat in 26 de ani. Dar mie doctorii nu mi-au spus ca trebuie sa incerc pana imi gasesc unul potrivit. Stiti cum e cu graba la un cabinet de psihiatrie... Imi merge Fevarin. Aveti mai sus lista lor sa vedeti ce n-ati incercat. Parerea mea e sa incercati Seroxat. E cel mai bun. Pe mine Seroxat m-a vindecat de anxietate. Fevarinul il iau pentru depresie.
Multumesc pt raspuns.. O sa vb cu medicul. As vrea sa va mai intreb, cum ati rezistat starilor atatia ani, pana ati descoperit medicamentul potrivit? Ca eu am 4 ani si deja simt ca nu mai pot...
Eu am descoperit medicamentul cu multi ani in urma. Am insistat la doctor sa imi schimbe medicatia pana am gasit medicamentul. Apoi am mai incercat si altele. Am incercat si altele ca nu prea am energie, simptom de depresie. Dar Seroxatul m-a vindecat de anxietate si cu Fevarinul merg de vreo 10 ani pentru depresie.
Cu placere. Incercati Seroxatul pentru anxietate cu atacuri de panica. E cel mai bun.
Pentru derealizare exista Grupul Depersonalizare si derealizare pe Facebook. Mai vedeti acolo opinii.
@clara_p
Clara, urmaresc ce scrii de ceva timp... am 24 de ani și de la 13 ani ma lupt cu depresia și anxietatea, borderline (tratat?!)... as vrea sa îți cer ajutorul.. nu mai știu la ce medici sa merg, terapie, ce pastile sa iau.. simt ca toți ma tratează superficial și pentru ca sunt relativ tânăra, inteligenta și starea mea e oarecum funcțională
Clara, urmaresc ce scrii de ceva timp... am 24 de ani și de la 13 ani ma lupt cu depresia și anxietatea, borderline (tratat?!)... as vrea sa îți cer ajutorul.. nu mai știu la ce medici sa merg, terapie, ce pastile sa iau.. simt ca toți ma tratează superficial și pentru ca sunt relativ tânăra, inteligenta și starea mea e oarecum funcțională
Sunteți foarte bine :) voi nu vreți cu adevărat să muriți, voi vreți să fiți ajutați :), dacă voiați cu adevarat să va sinucideti acum nu erați aici, dar voi căutați soluții din care puteți fi salvați, asta înseamnă că tot ceea ce doriți este să fiți ajutați și înțeleși, și eu am fost in situatia voastră, doar pentru că aveți curajul de a cere ajutor este extraordinar (felicitări pt asta), vrei sa treci peste depresie?
Comunica durerea, nu te ascunde, fa sport, fa psihoterapie, vorbește cu lumea, ieși din casă puneți mici teluri de exemplu daca nu ai un job caută un job part time pentru început și când îi
vei vedea că ai trecut și de șomaj îți va creste stima de sine exponential, Si sportul lafel te va face sa te simți, azi alergi 500 de metri mâine, 1 km și toate aceste obiective atinse te vor scoate ușor ușor din depresie.
Cu ajutorul doctorilor, familiei și mai ales AL TAU! vei trece și peste perioada asta grea.
Viața este frumoasa cu bune și cu rele nu are cum sa fie perfecta tocmai de asta e perfecta pentru că imperfecțiunile fac lucrurile perfecte, o să fiți bine stați liniștiți.
Ps : Anxietatea intervine atunci când încerci să prezici viitorul, trăiește momentul.
(Drop mic)
YSL out!
Comunica durerea, nu te ascunde, fa sport, fa psihoterapie, vorbește cu lumea, ieși din casă puneți mici teluri de exemplu daca nu ai un job caută un job part time pentru început și când îi
vei vedea că ai trecut și de șomaj îți va creste stima de sine exponential, Si sportul lafel te va face sa te simți, azi alergi 500 de metri mâine, 1 km și toate aceste obiective atinse te vor scoate ușor ușor din depresie.
Cu ajutorul doctorilor, familiei și mai ales AL TAU! vei trece și peste perioada asta grea.
Viața este frumoasa cu bune și cu rele nu are cum sa fie perfecta tocmai de asta e perfecta pentru că imperfecțiunile fac lucrurile perfecte, o să fiți bine stați liniștiți.
Ps : Anxietatea intervine atunci când încerci să prezici viitorul, trăiește momentul.
(Drop mic)
YSL out!
Danielle exact!
Esti funcțională ceea ce arată că ești Intr o stare mai buna decât crezi tu!
Anxietate? Te ajut acum din 2, 3 cuvinte:
1.Nu fuma
2.Nu bea
3.Nu mai incerca sa prezici viitorul
4.Concentrează te pe tine nu pe alti.
Umpleți ziua cu activități la nivelul de sa nu ai timp sa respiri, ieși în oraș du te la munca, fa sex (responsabil)
Gusta din viața cât se poate.
Nu te compara cu alți și nu îți mai pasa de ceea ce îți zic alții, cum sa fac asta poate te întrebi?
Pai gândește-te daca părerea alora actuala va însemna ceva peste 1 an și dacă răspunsul este nu, pai atunci de ce naiba sa îți pese de ce îți zic ei acum?
Si nu te mai compara cu alti, compara te cu tine și dacă ești mai bine, Perfect!Baga mare înspre mai bine, și dacă esti mai rău, tot la fel.
Și eu am borderline dar sunt bărbat și am 22 nu 24 și știu cum este, dar secretul fericirii în viață este să nu mai facem părerile altora și persoanele false sau nesemnificative rinichi, adica viața noastra sa depindă de ele, noi trebuie să ne gândim la lucrurile astea că la inele : frumoase, drăguțe dar daca le pierdem vin altele noi așa sunt și persoanele (iubitele, iubiți) nu este capăt de țară daca le pierdem
Chill cookie, o sa fi ok.
Esti funcțională ceea ce arată că ești Intr o stare mai buna decât crezi tu!
Anxietate? Te ajut acum din 2, 3 cuvinte:
1.Nu fuma
2.Nu bea
3.Nu mai incerca sa prezici viitorul
4.Concentrează te pe tine nu pe alti.
Umpleți ziua cu activități la nivelul de sa nu ai timp sa respiri, ieși în oraș du te la munca, fa sex (responsabil)
Gusta din viața cât se poate.
Nu te compara cu alți și nu îți mai pasa de ceea ce îți zic alții, cum sa fac asta poate te întrebi?
Pai gândește-te daca părerea alora actuala va însemna ceva peste 1 an și dacă răspunsul este nu, pai atunci de ce naiba sa îți pese de ce îți zic ei acum?
Si nu te mai compara cu alti, compara te cu tine și dacă ești mai bine, Perfect!Baga mare înspre mai bine, și dacă esti mai rău, tot la fel.
Și eu am borderline dar sunt bărbat și am 22 nu 24 și știu cum este, dar secretul fericirii în viață este să nu mai facem părerile altora și persoanele false sau nesemnificative rinichi, adica viața noastra sa depindă de ele, noi trebuie să ne gândim la lucrurile astea că la inele : frumoase, drăguțe dar daca le pierdem vin altele noi așa sunt și persoanele (iubitele, iubiți) nu este capăt de țară daca le pierdem
Chill cookie, o sa fi ok.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5haloperidol, coaxil
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 40Amisulprida Lph 200 mg.
- 5Antipsihoticele dau dependenta?
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 4Injecție cu Xeplion
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 1Menstruație întrerupta de la Midora
- 3Risperidonă
- 0Antipsihotic Davunetide
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 8Aripiprazol in sarcina
- 1Aripiprazol in sarcina
- 16Vitamina b12 cu antidepresive și antipshiotice
- 5Dacă iau Olanzapina injectabilă voi dormi mai puțin?
- 13Renunțare tratament antipsihotic
- 1Alt antipshiotic
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: