Seroquel - nas infundat
De fiecare data cand iau Seroquel imi infunda foarte tare nasul incat nu pot respira nici pe gura. A mai patit cineva asa ceva?Si cum ati rezolvat problema?E singurul antipsihotic pe care il pot lua. Am acasa ceva penteu nas infundat(Apa de mare se numeste) dar ma ajuta prea putin. Am mai incercat si cu spirt si la fel.
12 comentarii
Seroquelul afecteaza circulatia. Mie imi inghetau picioarele de la el, de plangeam de durere si de reci ce erau, dadea constipatie severa, da si sevraj urat daca se renunta la el.
1. Nu va poate micsora medicul doza ?
2. Un alt neuroleptic, Abilify, Rispolept, Invega, Solian, Zeldox ati incercat ?
1. Nu va poate micsora medicul doza ?
2. Un alt neuroleptic, Abilify, Rispolept, Invega, Solian, Zeldox ati incercat ?
Momentan iau Abilify insa ma gandeam sa iau Seroquel pentru ca de la Abilify am o acatisie groaznica pentru care iau Metoprolol dar ma ajuta prea putin. Faza e ca le-am cam incercat pe toate(in afara de Leponex) si nu prea mi-a fost bine cu nici unu.Doar Abilify si Seroquel as putea lua insa tot am reactiile astea adverse pe care nu le pot suporta. Eu as lua in continuare Abilify dar nu mai suport aceasta acatisie, de asta ma gandeam sa trec pe Seroquel, de asta am si spus ca e singurul pe care il pot lua. Ce as putea sa fac in situatia asta?
Am uitat sa spun ceva, ar mai fi un antipsihotic pe care l-as putea lua, se numeste Serdolect, dar nu stiu daca se mai gaseste in farmacii, sau macar inlocuitor ?!
Pana la urma medicul mi-a recomandat sa iau Leponex. Treaba e ca mi-a zis sa iau primele doua zile jumate de 0, 25 dimineata si seara apoi o pastila intreaga de 0, 25 dim si seara. Dar daca incep din seara asta o sa vina:jumate azi, jumate maine dimineata si maine seara si jumate sambata dimineata si apoi sa iau sambata seara una intreaga. E ok asa ? Sau sa incep Leponex de maine dimineata?
Ziprasidona, Zeldox ai incercat ?
Leponex se da de obicei la cei cu schizofrenie rezistenti la tratament.
Leponex se da de obicei la cei cu schizofrenie rezistenti la tratament.
Am incercat cateva zile si Zeldox dar imi strica dispozitia. Poate ar trebui sa iau cu un antidepresiv, nu stiu, in orice caz Leponex mi-e frica sa iau.Multumesc pentru raspunsuri clara
Daca aveti depresie bipolara se poate procura litiu din strainatate.
Leponex sa fie ultima, ultima optiune.
Leponex sa fie ultima, ultima optiune.
Am tulburare schizo-afectiva. E chiar asa de rau cu Leponex?
Nu. Depinde cum reactioneaza organismul tau la Leponex.
Am o prietena cu boala aceasta care ia de vreo 10 ani Leponex si e bine.
Nici ei nu i s-au potrivit celelalte antipsihotice.
Merge si la serviciu.
Am o prietena cu boala aceasta care ia de vreo 10 ani Leponex si e bine.
Nici ei nu i s-au potrivit celelalte antipsihotice.
Merge si la serviciu.
Clara, stii eu am si anhedonie in urma tratamentului cu benzodiazepine timp de 2 ani(nici macar nu am stiut ca anxioliticele se iau maxim 2 saptamani) noroc ca am scapat de ele si ma intrebam daca stii vreun remediu pentru asta. Chiar e ceva ingrozitor sa nu simti nimic.Am inteles ca a aparut un medicament sau doua pentru asa ceva, unu se numeste Rapastinel(e pentru depresia rezistenta la tratamentele clasice) e pe baza de ketamina si mai e unu Nrx-1074(numele de cod) inca nu are denumire comerciala, este under developtemnt, dar nu cred ca se gasesc la noi.
Nu am auzit sa se gaseasca la noi.
Ai incercat Abilify cu Romparkine pentru acatisie?
Lua un baiat de pe forum Serdolect. Incearca sa intrebi in farmacii de el inainte sa mergi la medic.
Ai incercat Abilify cu Romparkine pentru acatisie?
Lua un baiat de pe forum Serdolect. Incearca sa intrebi in farmacii de el inainte sa mergi la medic.
Romparkin la mine nu merge, am luat un sfert de pastila si am intrat intr-o panica fantastica.Ar fi bine sa se mai gaseasca Serdolect in farmacii.O sa intreb
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47tulburare psihotica
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 0Durere inima De ce
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 13Puteți dormi fara pastile? Eu nu pot sa dorm fara pastila
- 6Antipsihotice care nu provoacă agitatie
- 3Leponex
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 1Alt antipshiotic
- 35Tulburare bipolara
- 3Rispolept solutie orala
Mai multe informații despre: efectele adverse ale medicamentelor antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: