Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
Buna! As avea o mică curiozitate: care este cel mai nou antipsihotic aparut pe piața și comercializat în România? Am întrebat-o astăzi pe doamna doctor și mi-a spus că este Xeplion, cel pe care-l iau eu, apărut în 2011, sau Invega Maintena(tot ca Xeplion, doar că se face o dată la 3 luni). Însă am văzut că cineva a pomenit pe forum de Piportil L4 despre care am găsit mai multe informații în engleză decât în română.
Dar care este cel mai nou antipsihotic aparut în lume și folosit la ora actuală? Am căutat pe net, dar m-am încurcat mai mult, deși căutarea a fost în engleză.
Dar care este cel mai nou antipsihotic aparut în lume și folosit la ora actuală? Am căutat pe net, dar m-am încurcat mai mult, deși căutarea a fost în engleză.
2 comentarii
Naty, nu stiu sa-ti raspund. Bravo tie ca iei Xeplion, ultimul aparut in Romania, scump tare dar compensat 100% si ca te simti foarte bine cu el si nu ai efecte secundare! Acum, ca e iarna, inteleg ca stai pe Youtube s.a., dar cum vine primavara si daca nu gresesc stai la tara, eu in locul tau mi-as lua un caine, niste animale de dus la pascut, un rucsacel cu merinde in spate si un aparat de fotografiat si as sta toata ziua pe coclauri. :) Viata poate fi frumoasa si pensionat cu schizofrenie la 20 de ani, nu-i asa? :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 6cine a luat rivotril si cum l-a suportat?
- 1Invega
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 1Cum adica si de ce?
- 2Medicamentul Rispen tulburari
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 1Latuda
- 1A luat cineva Ziprasidona?
- 1Rezistenta la antipsihotice??
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: