cum fac sa ma dezvirginez in afara de o fata cu care sa fac sex as putea printr-o operatie?
buna seara as vrea sa stiu daca as putea scapa de virgintate mie rusine am 24 ani si nu am avut cum deoarece nu am gasit persoana potrivita si am si un handicap locomotor si poate de asta se feresc fetele de mn datimi un sfat!!e vreo operatie cva si cum se cheama k sa scap de virigintate!!va multumesc foarte mult si cat ar costa operatia?
3 comentarii
daca vrei sa scapi de virginitate, culca.te cu o fata..pentru sufletul tau.
La barbati e un pic altfel, nu e nici un semn distinct care sa indice daca e sau nu virgin.
Daca te gandesti la acea ata, nu iti face griji.nu are treaba cu virginitatea!
succes.
La barbati e un pic altfel, nu e nici un semn distinct care sa indice daca e sau nu virgin.
Daca te gandesti la acea ata, nu iti face griji.nu are treaba cu virginitatea!
succes.
Nimeni nu va sti daca esti sau nu virgin uitandu-se la penisul tau, ci isi va da seama din atitudinea ta, asa ca nu ai scapare. Daca te culci cu o fata, mai ales daca ea nu este virgina, isi va da seama cu siguranta ca tu nu ai mai intretinut relatii sexuale.
A fi virgin nu este o rusine!
A fi virgin nu este o rusine!
Prietene, la barbati nu exista "viriginitate"... E doar o notiune ce defineste incepatorul. Daca te gandesti la ata penisului, afla ca aia nu se rupe decat la extrem de putini... ( cred ca procentul este de sub 1% ). Cei ce nu au acea "ata" ori asa s-au nascut ori au alta religie astfel incat li s-a taiat preputul ( la arabi si jidani se practica ). Operatia se numeste circumcizie.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Circumcizie
http://ro.wikipedia.org/wiki/Circumcizie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mai sunt virgina?
- 6Nu stiu daca mai sunt virgina...
- 1Exista test sa afli de cat timp numai este virgina?
- 2mai sunt virgina?
- 2Virgina sau nu?
- 10despre virginitate
- 5ce se intampla?
- 1virginitatea
- 5Virgina si gravida
- 0virgin la 22 de ani
- 2am 23 ani si sunt virgin
- 1sarcina si virgina
- 11Virgina insarcinata?
- 3Virginatate tarzie
- 14sunt virgin!