mai sunt virgina
buna ziua !
Aseara ma spalam in zona intima si mia intrat degetu in zona aceaia, nu a curs sange nu nimic dar am inceput sa ma ating in zona aceea...himenul sa rupt?mai sunt virgina?
Aseara ma spalam in zona intima si mia intrat degetu in zona aceaia, nu a curs sange nu nimic dar am inceput sa ma ating in zona aceea...himenul sa rupt?mai sunt virgina?
4 comentarii
Virginitatea înseamnă inexistenţa anetecedentelor sexuale. Prin urmare, din moment ce nu aţi avut relaţii sexuale, înseamnă că sunteţi virgină.
Pe de altă parte, e adevărat că, îndeobşte, himenul este considerat o marcă vizibilă a virginităţii. Probabil că nu aţi ajuns cu atingerile acolo, şi nici nu e indicat să o faceţi. Mai puţin probabil e vorba de un himen elastic, care "se dă la o parte" ca o cortină, ori aţi folosit în mod neînţelept tampoane interne care au lezat, în timp, himenul.
Pe de altă parte, e adevărat că, îndeobşte, himenul este considerat o marcă vizibilă a virginităţii. Probabil că nu aţi ajuns cu atingerile acolo, şi nici nu e indicat să o faceţi. Mai puţin probabil e vorba de un himen elastic, care "se dă la o parte" ca o cortină, ori aţi folosit în mod neînţelept tampoane interne care au lezat, în timp, himenul.
nu folosesc tampoane interne, tin sa va spun ca ma durut dar nu a curs nimic...mai am himen ?
Daca nu ti-a curs sange inseamna ca nu l-ai rupt. Oricum de obicei himenul are un orificiu (care poate permite chiar introducerea unui tampon, dar nu intotdeauna), asa ca probabil pe acolo ai nimerit.
recunoaste ca te jucai...curioasa mica...si hop.a intrat putin...inca putin...si., nimeni nu va poate raspunde concret decat la un control amanuntit...fie un barbat cu experienta.fie un medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea
- 28ganglion inghinal
- 2virginitatea
- 5virginitatea la baieti
- 3ajutor...va rog.himenul nu se rupe
- 4mai sunt virgina?
- 1virginitatea
- 12Bubite in zona genitala
- 2durere inghinala
- 20Hernie inghinala - durere, tratament
- 7himen elastic