ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

virgin la 31 de ani

06-06-2009
biancacristina11
Nu este medic/terapeut
biancacristina11
am o nelamurire referitoare la ce probleme de sanatate sexuala ar putea sa aiba un barbat virgin la 31 de ani si daca asta i-ar putea afecta potenta pe viitor intr-o posibila relatie?
3 comentarii
0
07-06-2009, ora 20:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Probleme sexuale nu cred ca are, mai degraba d. p. d.v. psihic este putin afectat ; ori a fost dezamagit de o iubire interzisa, ori e prea timid, introvertit, interiorizat, ii place solitudinea, singuratatea, sau are prejudecati legat de sex, relatie intima, poate ca are o educatie religioasa rigida, poate ca are parinti supraautoritari, poate ca vrea sa astepte pana va intalni iubirea vietii lui etc. etc..Potenta in nici un caz nu ii este afectata; daca este un om normal, fara boli cronice, malformatii, sechele dupa vreun accidet etc. nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta potentei.Nu-l privi ciudat, nu rade de el, cauta sa afli de ce nu a avut nici o relatie sexuala pana acum [ ceva trebuie sa fie ] si in timp te vei lamuri ce-i cu el.
0
07-06-2009, ora 22:23
biancacristina11
Nu este medic/terapeut
biancacristina11
multumesc mult pentru raspunsul dvs...
0
08-06-2009, ora 23:54
biancacristina11
Nu este medic/terapeut
biancacristina11
daca mai are cineva pareri diferite va rog sa imi impartasiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  •