oare sunt insarcinata?
Acum cateva zile eram cu prietenul, insa nu am facut sex. El doar mi-a introdus degetul in vagin, insa nu stiu sigur daca avea pe el lichid seminal. Este posibil sa raman insarcinata daca avea lichid seminal pe el? Trebuie sa mentionez ca nu mi-a introdus degetul mai mult de 2 cm...
5 comentarii
Probabilitatea unei sarcini este atat de mica, incat puteti considera ca este exclusa.
si eu am cam aceiasi problema care ma framanta de ceva timp, doar ca la mine l-a introdus ceva mai mult.mie nici nu mi-a venit ciclul, desi il am neregulat.am facut un test de sarcina si nu a iesit nici cum, nici pozitiv, nici negativ.as fi putut sa raman insarcinata?
Eu m-am linistit...mi-a venit ieri menstruatia...testul de sarcina nu a aratat niciun rezultat, probabil din cauza ca nu ai respectat instructiunile sau trebuie sa mai astepti putin pana sa ti-l faci...nu stiu ce sa zic...
azi am mai facut un test de sarcina si a iesit negativ.m-am mai linistit doar ca inca tot nu mi-a venit menstruatia
ma bucur pentru tine. stai linistita, probabil ai racit si de aia iti intarzie putin. o sa fie bine..:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 7sunt insarcinata?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 5sunt gravida?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 0Risc de sarcina?
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: