Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni

Buna seara. as dorii si eu un raspuns la o intrebare. De cca 14 zile ma confrunt cu ameteli, totul a inceput cind m, am dus sa arunc gunoiul in cos si m, am aplecat, am avut o ameteala totala, a trebuit sa ma asez sa iau un calmant, credeam ca vine din alta parte, dupa un pic de timp mi, a trecut. dupa citeva zile a reinceput ameteala la orice miscare de cap in stinga sau dreapta era rau pt mine. Am fost la Dr de Familie si i, am spus in ce situatie ma aflu si el mi, a prescris 24 mg de Betaserc si in plus si ceva pt dureri de cap, au trecut 10 zile in care nu am vazut nici o ameliorare se invirtea pamintul cu mine cind mergeam. Am cazut jos si atunci mi, am dat seama ca nu este bine, am fost dusa la Urgenta dar tot degeaba, mi.au sucit capul in dreapta si stinga pt a vedea cauza ametelii, dar fara succes. Atunci m, au trimes la ORL si acol, o am facut acelasi test cu mine si nici un fel de rezultat.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, nu mai doresc aceasta ameteala si pe deasupra ma doare si capul si nu ma mai tin nici picioarele, mi le simt foarte grele si ma simt obosita.
Cu respect
Cu respect
2 comentarii

Vertijul Rotator..tine de urechea interna si se trateaza la ORL prin repozitionarea otolitilor prin manevra Epley
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 3ameteli
- 3Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
- 0ameteala si tulburari de auz
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 0oboseala si stare de ameteala
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 1Ameteala
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Pierderea echilibrului Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Labirintita
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Vertijul paroxistic pozițional benign
- Sindromul vertiginos
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic