Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni

Buna seara. as dorii si eu un raspuns la o intrebare. De cca 14 zile ma confrunt cu ameteli, totul a inceput cind m, am dus sa arunc gunoiul in cos si m, am aplecat, am avut o ameteala totala, a trebuit sa ma asez sa iau un calmant, credeam ca vine din alta parte, dupa un pic de timp mi, a trecut. dupa citeva zile a reinceput ameteala la orice miscare de cap in stinga sau dreapta era rau pt mine. Am fost la Dr de Familie si i, am spus in ce situatie ma aflu si el mi, a prescris 24 mg de Betaserc si in plus si ceva pt dureri de cap, au trecut 10 zile in care nu am vazut nici o ameliorare se invirtea pamintul cu mine cind mergeam. Am cazut jos si atunci mi, am dat seama ca nu este bine, am fost dusa la Urgenta dar tot degeaba, mi.au sucit capul in dreapta si stinga pt a vedea cauza ametelii, dar fara succes. Atunci m, au trimes la ORL si acol, o am facut acelasi test cu mine si nici un fel de rezultat.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, nu mai doresc aceasta ameteala si pe deasupra ma doare si capul si nu ma mai tin nici picioarele, mi le simt foarte grele si ma simt obosita.
Cu respect
Cu respect
2 comentarii

Vertijul Rotator..tine de urechea interna si se trateaza la ORL prin repozitionarea otolitilor prin manevra Epley
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 5Stari si simptome diverse
- 4Dureri de cap si ameteli
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 0migrene de 3 ani
- 9labila psihic?
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 3dureri de cap dupa baie
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1Dureri de cap 24 24
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Pierderea echilibrului Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Labirintita
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Vertijul paroxistic pozițional benign
- Sindromul vertiginos
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic