Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
Buna seara. as dorii si eu un raspuns la o intrebare. De cca 14 zile ma confrunt cu ameteli, totul a inceput cind m, am dus sa arunc gunoiul in cos si m, am aplecat, am avut o ameteala totala, a trebuit sa ma asez sa iau un calmant, credeam ca vine din alta parte, dupa un pic de timp mi, a trecut. dupa citeva zile a reinceput ameteala la orice miscare de cap in stinga sau dreapta era rau pt mine. Am fost la Dr de Familie si i, am spus in ce situatie ma aflu si el mi, a prescris 24 mg de Betaserc si in plus si ceva pt dureri de cap, au trecut 10 zile in care nu am vazut nici o ameliorare se invirtea pamintul cu mine cind mergeam. Am cazut jos si atunci mi, am dat seama ca nu este bine, am fost dusa la Urgenta dar tot degeaba, mi.au sucit capul in dreapta si stinga pt a vedea cauza ametelii, dar fara succes. Atunci m, au trimes la ORL si acol, o am facut acelasi test cu mine si nici un fel de rezultat.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, nu mai doresc aceasta ameteala si pe deasupra ma doare si capul si nu ma mai tin nici picioarele, mi le simt foarte grele si ma simt obosita.
Cu respect
Cu respect
2 comentarii
Vertijul Rotator..tine de urechea interna si se trateaza la ORL prin repozitionarea otolitilor prin manevra Epley
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a
mergi in clinica ORL..spital universitar ( cel mai apropiat oras universitar) Iasi, targu mures, bucuresti..s.a
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 6Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?
- 3durere de cap...
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 2ameteala dupa lovitura
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 7Dureri de cap
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 13Atac de panica?
- 1De vreo 3 luni am ameteli in continuu, stare de moleseala
- 1dureri foarte puternice de cap
- 5Medicament pt durere de cap.
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 0Pierderi de echilibru
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Pierderea echilibrului Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Labirintita
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Vertijul paroxistic pozițional benign
- Sindromul vertiginos
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic