dureri ingrozitoare de cap
Bunaziua; la doua saptamani dupa ce am nascut am inceput sa am dureri insuportabile de cap; la inceput se intampla la 2-3zile, iar acum dupa 2luni ma doare mai mereu; durerea este ingrozitoare, nu mai rezist, am fost la medicul de familie si mi-a spus ca probabil mi se intampla din cauza oboselii sau a incordarii din timpul alaptatului. in urma cu 4luni s jumatate in urma unui soc septic urmat de un stop cardio-respirator am fost in coma cateva zile; ulterior s-a dovedit ca aveam gripa H1N1 si cum eram si insarcinata in a 7-a luna lucrurile s-au complicat; imi poate da cineva un sfat? Cine a mai trecut prin gripa H1N1? VA MULTUMESC.
3 comentarii
Despre H1N1 nu pot sa ma pronunt, dar as spune ca, poate, niste analize endocrinologice nu ar fi in plus. Multe femei au dereglari hormonale dupa nastere si acestea pot cauza si dureri de cap.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Azi, in urma unei crize, am ajuns la spital; mi s-a facut un scaner, iar medicii spun ca am sinuzita; am de urmat un tratament de 10zile si sper sa scap de aceste dureri de cap.
Va multumesc pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri ffff mari de cap
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 4Crize necontrolate!
- 3ce se intampla?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 4Rahianestezie
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 12pt d-nul Flueraru
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 0durere de cap partea stanga insuprtabila
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 0Cefalee de tensiune?
- 2Ce afectiune am ?
- 0Durere de cap când tușesc
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: