credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
am 24 ani (am demult contul de aceea a ramas 18) si imi este frica de o eventuala sarcina mai tare decat de moarte, stau intr-un stress continuu, credeti ca sunt nebuna ?
6 comentarii
Nu esti deloc nebuna.Mai fa o pauza de relatii sexuale cu prietenul tau asa incat sa te mai relaxezi.
Nu e o treaba sa traiesti in stressul acesta.
Nu e o treaba sa traiesti in stressul acesta.
ms, am uitat sa precizez ca iau anticonceptionale + folosim prezervativul si tot in stres stau
dar de unde vine teama asta atat de mare, ai avut avorturi si te-au marcat? sau poate din cauza situatiei materiale nu ti-ai permite sa cresti un copil [ptr ca despre varsta nu se pune problema la 24 de ani] ?
nu eşti nebună, dar eşti foarte speriată- dovadă şi nr foarte mare de întrebări legat de eventualitatea unei sarcini pe care l-ai postat, desi peste 99 % nu era cazul să te sperii- eu cred că o discuţie cu un psiholog te-ar ajuta mult.
nu am facut niciodata avort, dar nu-s casatorita in plus nu sunt convinsa ca actualu e baiatul cu care vreau sa imi impart viatza, va multumesc pentru sfaturi
eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 8Sarcina?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 4pot fi gravida?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 0Sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 0Posibila sarcina?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 1Posibila sarcina?
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 9Posibilă sarcină ?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: