credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?

10-02-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
am 24 ani (am demult contul de aceea a ramas 18) si imi este frica de o eventuala sarcina mai tare decat de moarte, stau intr-un stress continuu, credeti ca sunt nebuna ?
6 comentarii
0
10-02-2010, ora 12:25
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
Nu esti deloc nebuna.Mai fa o pauza de relatii sexuale cu prietenul tau asa incat sa te mai relaxezi.
Nu e o treaba sa traiesti in stressul acesta.
0
10-02-2010, ora 12:27
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
ms, am uitat sa precizez ca iau anticonceptionale + folosim prezervativul si tot in stres stau
0
10-02-2010, ora 12:35
Ariadna87
Nu este medic/terapeut
Ariadna87
dar de unde vine teama asta atat de mare, ai avut avorturi si te-au marcat? sau poate din cauza situatiei materiale nu ti-ai permite sa cresti un copil [ptr ca despre varsta nu se pune problema la 24 de ani] ?
0
10-02-2010, ora 12:45
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu eşti nebună, dar eşti foarte speriată- dovadă şi nr foarte mare de întrebări legat de eventualitatea unei sarcini pe care l-ai postat, desi peste 99 % nu era cazul să te sperii- eu cred că o discuţie cu un psiholog te-ar ajuta mult.
0
10-02-2010, ora 12:49
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
nu am facut niciodata avort, dar nu-s casatorita in plus nu sunt convinsa ca actualu e baiatul cu care vreau sa imi impart viatza, va multumesc pentru sfaturi
0
25-02-2010, ora 17:01
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt însărcinată?
  • Stresul și sistemul imunitar
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Cum gestionăm stresul?
  • Stresul financiar ar putea cauza și durere fizică
  •