E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
Marti, respectiv miercuri (3-4 martie)...eu si prietenul meu am petrecut timp impreuna...de la saruturi, imbratisari am ajuns sa ne atingem mai intens...cu mainile si asa mai departe...el a vrut sa trecem la sexul propriu-zis, si-a pus prezervativul insa eu nu am fost de acord, dat fiind faptul ca inca sunt virgina...a renuntat la prezervativ si ne-am atins in continuare. Nu a existat nicio penetrare, si penisul lui nu a atins vaginul meu... Cu toate astea, sunt ingrijorata pt ca de cateva ori m-a fi atins cu mana pe langa vagin dupa ce si-a pus prezervativu si apoi l-a luat jos..In cazul in care s-a intamplat lucrul acesta..se poate spune ca sunt sanse sa fi ramas insarcinata...?...Mentionez ca am fost pe ciclu din 26febr pana pe 2 martie cand a fost ultima zi...ciclul meu este regulat, rareori cu intarzieri de 2-3 zile...va rog mult sa imi dati un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
6 comentarii
da, nu vreau sa exagerez...insa am citit ca se pot intampla astfel de accidente...daca pe mainile partenerului exista subst spermatica si acesta atinge vaginul fetei...nu-mi amintesc insa se fi intamplat asa in cazul meu...da vroiam sa intreb...sa vad...deci nu sunt sanse sa fi ramas insarcinata...pfff..multumesc!
Oricum calculam, probabilitatea unei sarcini in acest caz duce la acealsi rezultat: zero.
Cazurile despre care ati citit nu au legatura cu al dv, deoarece este vorba de atingerea vaginului. Vaginul este neobservabil pe dinafara, nu trebuie confundat cu vulva, care este ceea ce se vede. E ca dormitorul in comparatie cu vestibulul de la intrare.
Cazurile despre care ati citit nu au legatura cu al dv, deoarece este vorba de atingerea vaginului. Vaginul este neobservabil pe dinafara, nu trebuie confundat cu vulva, care este ceea ce se vede. E ca dormitorul in comparatie cu vestibulul de la intrare.
Va multumesc mult pt timpul oferit raspunsului meu!
Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 1sunt insarcinata?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 5oare sunt gravida
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 2Posibila sarcina?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 2posibil sarcina?
- 0Sarcina sau nu?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: