Acnee in urma unui tratament cu Prednison
Am 29 de ani si in urma unui tratament cu Prednison m-am ales cu o forma severa de acnee: imi apar periodic cosuri rosii, dureroase care nu colecteaza nimic si stau pe fata cu saptamanile. Poate cineva sa-mi recomande un dermatolog bun? Sunt disperata!
10 comentarii
Un tratament homeopatic ar fi foarte recomandabil în cazul dv. Până atunci, nu mai luaţi cortizonice sistemice fără indicaţie medicală.
buna! daca esti din bucuresti ti-o recomand pe dna dr rozalia olsavszky. pe mine m-a ajutat foarte mult.succes
Cred ca pentru a-ti recomanda cineva un dermatolog ar trebui sa stie din ce localitate esti.
Va multumesc tuturor! Sunt din Bucuresti! Alexandra poti, te rog sa-mi dai mai multe detalii?
mai multe detalii...nu stiu exact la c t referi dar am sa incerc.dak vrei sa stii unde o gasesti da un search p google si o sa-ti apara si date despre ea si unde sunt cabinetele(sunt 2 te duci la care ti-e mai usor sa ajungi, desi cred k e mai usor de gasit cel de la piata muncii).d c ti-am recomandat-o?eu m-am dus prima data la ea cam acum o luna si jumatate la recomandarea unei cunostinte de vreo 33 de ani care avut si ea pb s
mai multe detalii...nu stiu exact la c t referi dar am sa incerc.dak vrei sa stii unde o gasesti da un search p google si o sa-ti apara si date despre ea si unde sunt cabinetele(sunt 2 te duci la care ti-e mai usor sa ajungi, desi cred k e mai usor de gasit cel de la piata muncii).d c ti-am recomandat-o?eu m-am dus prima data la ea cam acum o luna si jumatate la recomandarea unei cunostinte de vreo 33 de ani care avut si ea pb s
si acum nu mai are deloc.sincer nu eram prea optimista pt ca mai fusesem la un alt dermatolog cu ceva timp in urma si mai tare mi-am agravat situatia, dar am zis sa ma duc totusi.vreau sa-ti zic ca in mai putin de o luna am scapat de cosuri.acum fac microdermabraziune ca sa scap de punctele negre si de cicatrici.vezi k mai am niste rasp date lui thedream citeste-le si p alea poate t ajuta si dak mai ai intrebari iti rasp cu placere.succes!
alexandra cum iti mai merge cu tratamentu de microdermabraziune
imi merge din ce in e mai bine.abia am facut a 2-a sedinta.cicatricile nu mai sunt asa vizibile si punctele negre mai putine.pana la sf tratamentului sper sa scap de tot.
buna alexandra_88, poti sa imi spui exact cum se numeste acea crema ? pls
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cosuri pe spate, exista un tratament local?
- 7acnee si roaccutane
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 3Cand apar cosurile?
- 9infectii ?
- 5un tratament bun pentru acnee
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 3Cosuri pe sani!
- 4Acnee de trei ani
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 0acnee si piele care se cojeste
- 3acnee!
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 1Acnee si roseata pielii
- 1Cosuri, ten gras
- 0Acnee sau ce vrea ea sa fie
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei