Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
De curand am facut greseala sa folosesc crema depilatoare pe spate. Ma confrunt cu cosulete pe spate, umeri si piept ( cred ca este genetic) si am crezut ca daca voi scapa de puful de pe spate voi scapa si de aceasta problema. M-am ales in schimb cu o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac. Am folosit cicaplast baum b5 si m-a ajutat in sensul ca nu mai am mancarimi insa au ramas cosuletele. Am inceput sa ma spal cu sapun cu sult iar apoi sa ma dau cu apa cu ioni de argint si ulei de cocos. De vindecat pare ca s-a mai vindecat dar nu stiu daca e bine sa continui asa sau imi puteti recomanda dvs ceva ptr problema pe care o am. Va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate!
4 comentarii
Buna ziua,
Folositi fucidin crema de 2 ori pe zi. Daca nu apar ameliorari in cateva zile, mergeti la medic
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Folositi fucidin crema de 2 ori pe zi. Daca nu apar ameliorari in cateva zile, mergeti la medic
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc din suflet. Pot sa continui cu sapunul cu sulf si cu apa cu ioni de argint?
Buna ziua
Folositi doar sapunul cu sulf.
O zi buna
dr Claudia Artenie
Folositi doar sapunul cu sulf.
O zi buna
dr Claudia Artenie
Buna dimineata
Am inceput sa folosesc fucidin de 2 ori pe zi si se observa imbunatatiri. Cat timp as putea sa il folosesc? In cat timp ar trebui sa se vindece complet? Multumesc
Am inceput sa folosesc fucidin de 2 ori pe zi si se observa imbunatatiri. Cat timp as putea sa il folosesc? In cat timp ar trebui sa se vindece complet? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1buburuze rosii in special pe barbie
- 3cosuri pe fund
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 16acnee
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 4cosuri pe pielea capului
- 14Iarasi acneea !!!
- 5iritatie frunte... ca niste cosuri mici-mici
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet