Acnee
Buna ziua ! Am 15 ani si am ajuns sa fiu, zic eu, disperat. De un an si jumatate am acnee. Timp de un an am avut cosuri care nu ma dernjau asa de mult pentru ca erau mici. Un prieten de al meu a folosit zynerit pentru acelasi tip de acnee si a dat rezultate. Am folosit si eu timp de 2 luni zynerit, dar nimic. A devenit din ce in ce mai rau. Mi-au ramas niste semne care sunt foarte accentuate, de culoare rosie. Atunci aveam si semnele, dar si cosurile acelea micute. Dar in urma cu doua luni, acneea a inceput sa se agraveze. Acum cosurile sunt mari si au puroi. Am ajuns sa am intr un singur loc 5-6 cosuri + inca 3-4 puncte negre. se vede oribil. Am mers la dermatolog si am facut un tratament cu azitromicina iar pentru spalat am folosit un gel spumant de la ivapur. Nici de data asta nu au fost rezultate. Dupa acest tratament am luat niste comprimate unidox timp de o saptamana, iar seara aplicam pe cosuri betadine. Precizez ca de cand am fost la dermatolog, de aproximativ 3 luni tin si regim alimentar, dar nimic nu ajuta. Sunt din ce in ce mai rau, ce as putea face?
2 comentarii
Buna ziua,
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un alt dermatolog, ptr o alta schema terapeutica; in fctie de leziunile pe care le aveti se poate folosi isotrexin, maskplus, etc, seara pe leziuni, iar dimineata crema spf 50 +. Unidoxul va ajuta si el.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un alt dermatolog, ptr o alta schema terapeutica; in fctie de leziunile pe care le aveti se poate folosi isotrexin, maskplus, etc, seara pe leziuni, iar dimineata crema spf 50 +. Unidoxul va ajuta si el.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
Inainte sa inceapa sa mi se agraveze am fost la balul de la liceu si am baut un un shot de tequila sau ceva de genul, mi a facut un prieten cinste de la bar. Dupa bal au inceput sa imi apara foarte multe, iar acum 2 zile s a intamplat aceeasi chestie cand am fost la ziua unui prieten si acum au aparut mai multe cosuri. De ce?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 3acnee!
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 6Umflaturi pe fata
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 3anticonceptionale contra acneei
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 1Acnee insistenta
- 7Semne acnee
- 0acnee, nodulete
- 1O punga infectioana de la un cos
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: