acnee stafilococica
bine v-am gasit si la multi ani pe 2012!
pentru acneea stafilococica este eficienta alifia de MIBAZON, ca nu mai stiu cu ce s-o mai tratez?am pe fata cosuri insotite de roseata si mincarime si am urmat o serie de tratamente, si anume :zineryt, dermovate, tetracicline unguente si solutii, pastile oxacilina, si injectii la greu cu oxacilina, ampicilina si penicilina.etc dar fara nici-un rezultat.nu mai stiu ce sa fac.va rog din suflet sa -mi spuneti ceva eficient...aaaa, nu v-am zis de virsta, si anume am 45 de ani si pina acum n-am avut probleme de genul, asta si mai am un pic si fac anul de cind ma chinui cu cosurile astea insuportabile.am fost si internata mi-am facut si analize de singe si ecografe si raze si la dermatologi, m-au indopat toti care mai de care cu tot felul de pastile si alifii si unguente si injecii dar fara nici-un efect...asadar sint disperata ca sa nu mai zic de faptul ca m-am si anemiat renuntind si la alimentatia cu carne trecind pe fructe si legume, si nimic.astept un sfat, o sugestie din partea cuiva care ma poate ajuta...va mulumesc mult.
pentru acneea stafilococica este eficienta alifia de MIBAZON, ca nu mai stiu cu ce s-o mai tratez?am pe fata cosuri insotite de roseata si mincarime si am urmat o serie de tratamente, si anume :zineryt, dermovate, tetracicline unguente si solutii, pastile oxacilina, si injectii la greu cu oxacilina, ampicilina si penicilina.etc dar fara nici-un rezultat.nu mai stiu ce sa fac.va rog din suflet sa -mi spuneti ceva eficient...aaaa, nu v-am zis de virsta, si anume am 45 de ani si pina acum n-am avut probleme de genul, asta si mai am un pic si fac anul de cind ma chinui cu cosurile astea insuportabile.am fost si internata mi-am facut si analize de singe si ecografe si raze si la dermatologi, m-au indopat toti care mai de care cu tot felul de pastile si alifii si unguente si injecii dar fara nici-un efect...asadar sint disperata ca sa nu mai zic de faptul ca m-am si anemiat renuntind si la alimentatia cu carne trecind pe fructe si legume, si nimic.astept un sfat, o sugestie din partea cuiva care ma poate ajuta...va mulumesc mult.
5 comentarii
Stafilococul vine de undeva si trebuie sa gasesti focarul, mai ales ca nu ai avut asa ceva pana acum.
Gasesti locul, faci o analiza cu antibiograma ca sa te tratezi cu un antibiotic la care este sensibila bacteria. De aceea nu ti-a trecut, la ce ai luat tu, bacteria este rezistenta, nu mai spun ca nu ai cautat unde trebuie.
Ai sinuzita, nas infundat? Ai putea fi doar purtatoare.
Ai putea face un exudat nazal cu antibiograma.
Mai poti cauta facand o analiza se secretie vaginala cu antibiograma, si aici poti gasi stafilicoc.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare. Deasemenea, trebuie sa treaca 10 zile de la ultima pastila de antibiotic luata, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Spala lenjeria, prosoapele hainele, la peste 60 de grade ca sa previi reinfectarea sau le calci cu abur.
Pentru spalat pe fata, eu am gasit folositoare - visibly clear 2 in 1 de la neutroge-- (cauta pe net numele intreg).
E ca o crema alba si te poti spala cu ea normal, evitand zona ochilor sau poti pune direct pe cos, pe fata uscata, lasi cam 6 minute si speli. De asta se si numeste 2 in 1. Nu face spuma deloc. Mie chiar mi s-a parut foarte eficienta.
Ai carii? ar putea fi si din cauza asta.
Cauta in aceste 3 locuri ( nas, dantura, vagin) si eu cred ca o sa gasesti cauza.
Gasesti locul, faci o analiza cu antibiograma ca sa te tratezi cu un antibiotic la care este sensibila bacteria. De aceea nu ti-a trecut, la ce ai luat tu, bacteria este rezistenta, nu mai spun ca nu ai cautat unde trebuie.
Ai sinuzita, nas infundat? Ai putea fi doar purtatoare.
Ai putea face un exudat nazal cu antibiograma.
Mai poti cauta facand o analiza se secretie vaginala cu antibiograma, si aici poti gasi stafilicoc.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare. Deasemenea, trebuie sa treaca 10 zile de la ultima pastila de antibiotic luata, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Spala lenjeria, prosoapele hainele, la peste 60 de grade ca sa previi reinfectarea sau le calci cu abur.
Pentru spalat pe fata, eu am gasit folositoare - visibly clear 2 in 1 de la neutroge-- (cauta pe net numele intreg).
E ca o crema alba si te poti spala cu ea normal, evitand zona ochilor sau poti pune direct pe cos, pe fata uscata, lasi cam 6 minute si speli. De asta se si numeste 2 in 1. Nu face spuma deloc. Mie chiar mi s-a parut foarte eficienta.
Ai carii? ar putea fi si din cauza asta.
Cauta in aceste 3 locuri ( nas, dantura, vagin) si eu cred ca o sa gasesti cauza.
multumesc mult pentru sfatul dat, ca din tot ce mi-ati zis numai la astfel de analize nu m-a indrumat nici-un doctor, si slava domnului ca am fost la n si dermatologi si interni si de familie, generalisti de nici nu mai stiu ce sa cred despre ei, iar sfatul cu igiena deja a inceput sa -mi zica toti din familie ca sint obsedata deci nu incape discutie pe tema asta.inca o data mii de multumiri si am sa merg sa incep cu analizele respective, cu toate ca ma simt ok din punct de vedere al sinuzitei ca banuiesc ca ar trebui sa am dureri de cap, sau nas infundat, ceea ce nu se intimpla iar cu partea "rusinoasa", deasemenea cred ca ar trebui sa eziste vreo secretie sau ceva de genul asta si iar as spune ca nu se intimpla, dar analizele sint analize.deci am sa merg sa mai fac niste investigatii,..merci mult inca o data si sa va dea D-ZEU sanatate.
Vaginal pot sa nu existe nici un fel de simptome sau scurgeri, nu este ceva cu transmisie sexuala. Pot fi e-coli, enterococ streptococ, enterobacter.
Si nu uita de carii, sa vezi daca ai. Si aici sunt implicati streptococi, printre alte bacterii, evident.
Si nu uita de carii, sa vezi daca ai. Si aici sunt implicati streptococi, printre alte bacterii, evident.
mda.m-a trimis dermatologul sa fac analiza ptr helicobacter pylori si am avut, l-am tratat cu tratamentul acela naturist cu colostrum source naturals dupa care am repetat analiza si s-a diminuat f mult valoarea lui, insa alti medici au zis ca nu avea legatura acesta cu cosurile mele, de carii, ce sa zic am o masea usor cariata, nu ma supara, ma spal pe dinti si dimineata si seara, nu am gura sa-mi miroase urit, asa ca poate sa fie tot ceva vaginal dupa cum spuneti, sau se poate sa fie si caria aceea, nu stiu, am sa incerc sa mai fac niste analize ori sa mai incerc si cu mibazonu asta care am auzit ca face minunui si sa fac analizele dupa aceea...? un doctor si-a dat cu parerea ca e vreo dereglare hormonala sau e din cauza unui chist ovarian., sau ca e pe sistem nervos din cauza stresului, nu stiu, tot citesc pe forum fel si fel de sfaturi, ca de doctori m-am saturat si am ales sa ma tratez intr-un fel macar cu tratamente naturiste, ca stiu ca macar nu au reactii adverse,...multumesc mult pentru atentia si sfatul primit, sa aveti o zi buna.
Daca ai stii cate probleme poti avea de la bacteriile din carii, nu ai mai sta asa linistita.
Sunt implicati streptococi, de exemplu - streptococul mutans.
Citeste si aici
http://www.jurnalul.ro/medicul-de-familie/infectiile-streptococice-print-559212.htm
Bacteriile din carii se pot raspandi la gingii, obraji, gat, limba, trec in sange prin gingii si pot afecta chiar si inima, dar si alte organe.
Iti pot declansa si alergii.
Astepti sa faci o infectie care sa trebuiasca tratata cu antibiotice sau sa roada osul?
Cauta si citeste pe net - bacteriile din carii - si ai sa vezi cate probleme pot sa apara.
Cauta pe net - bacteriile din carii -
Mai ales ca stii de acea carie, mergi la stomatolog cat mai curand. Poate mai ai si altele.
Sunt implicati streptococi, de exemplu - streptococul mutans.
Citeste si aici
http://www.jurnalul.ro/medicul-de-familie/infectiile-streptococice-print-559212.htm
Bacteriile din carii se pot raspandi la gingii, obraji, gat, limba, trec in sange prin gingii si pot afecta chiar si inima, dar si alte organe.
Iti pot declansa si alergii.
Astepti sa faci o infectie care sa trebuiasca tratata cu antibiotice sau sa roada osul?
Cauta si citeste pe net - bacteriile din carii - si ai sa vezi cate probleme pot sa apara.
Cauta pe net - bacteriile din carii -
Mai ales ca stii de acea carie, mergi la stomatolog cat mai curand. Poate mai ai si altele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 5acnee vulgara - mi s-a prescris yasmin si unguente locale, dara niciun rezultat
- 5Acnee în zona fruntii a nasului şi a bărbiei.. cum scap?
- 0acnee postcortizonica
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 1Semnele lasate de acnee.Un sfat bun va rog!
- 0namol vs acnee
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 12 chestii: acneea si ginecomastia
- 1Acnee insistenta
- 0roaccutane + creatină aminoacizi
- 2Acnee spate
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 1Constipatie-acnee
- 1acnee si lipsa ciclului
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 7Probleme ten gras cu acnee
- 1Acnee Adolescent
- 1Acneea corporală
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: