acnee de vreo 5 ani

buna ziua.am o problema ingrozitoare de vreo 5 ani.
in zona gurii si a barbiei imi apar cosuri i9n mod constant indiferent ca sunt in perioada menstruatiei sau nu.am o igiena f drastica a tenului dar de la atatea produse folosite ma ustura fata si daca aplic o simpla crema fara parfum pt ten sensibil.eu sufar de hipertiroidie si mi s-a spus k asta ar fi cauza, insa nici dua 10 luni de tratament, acneea nu a disparut.ce pot sa fac? va rog mult ajutati-ma!!
in zona gurii si a barbiei imi apar cosuri i9n mod constant indiferent ca sunt in perioada menstruatiei sau nu.am o igiena f drastica a tenului dar de la atatea produse folosite ma ustura fata si daca aplic o simpla crema fara parfum pt ten sensibil.eu sufar de hipertiroidie si mi s-a spus k asta ar fi cauza, insa nici dua 10 luni de tratament, acneea nu a disparut.ce pot sa fac? va rog mult ajutati-ma!!
12 comentarii

poti incerca ceaiul de papadie care aproape ca face minuni in acnee.cauta pe net informatii despre papadie si vei gasi detalii

Ar putea fi o dermatita periorala. Ti-am trimis un raspuns personalizat.

va multumesc frumos.dar tetraciclina este recomandata in perioada alaptarii?eu am un copil de 11 luni si inca alaptez.dak nu, voi astepta pana la intarcare.

Mai bine asteapta pana la intarcare !

Dmn. Dr am si eu o problema!! am fost la dermatolog si mi-a recomandat roaccutane! il folosesc de 2 zile si intre timp mi-a venit si menstruatzia! ma doare burta ff tare si imi vine ff mult, cumva de la aceste pastile?? imi putetzi spune la ce fel de probleme ma pot astepta? multzulesc mult

Domnule Doctor, Am si eu probleme cu acneea... de 3 ani pot spune ca am acneea, insa in ultimul an s-a agravat la inceput aveam doar pe fata, acum am foarte multe cosuri si pe piept si pe umeri si pe spate in partea de sus... ma puteti sfatui si pe mine, ce pot face sa scap, va rog contactati-ma, trimiteti-mi un mail, orice ! - Va Multumesc mult !

Va pot sfatui sa apelati la un medic dermatolog deoarece tratamentul pentru acnee este de lunga durata si se face personalizat, in functie de rezultatele unor investigatii recomandate de medicul curant.

Multumesc ! o sa ma duc ! sa vad ce-mi prescrie.. ( am mai fost mai demult si mi-a spus, ca datorita analizelor nu prea bune nu a putut sa-mi dea nu stiu ce medicament, insa am facut de curand analizele si au iesit bine, am sa mai apelez inca odata la doamna doctor Dermatolog ) Multumesc inca odata !

Buna ziua,
D.nl.doctor, va rog sa-mi spuneti unde puteti fi contactact, eu am fata studenta la Iasi, si as dori sa o trimit la d.voastra.ptr.a analiza amanuntita, are zic eu o acnee dar se manifesta si pe spate si alte zone ale corpului.
Dupa mine, am consultat la noi la Galati.doctor dermatolog, dar tratamentul nu a dat rezultat.si deja are varsta la care cred ca nu mai este cauza.hormanii.
Va multumesc, anticipat.
O zi buna.
D.nl.doctor, va rog sa-mi spuneti unde puteti fi contactact, eu am fata studenta la Iasi, si as dori sa o trimit la d.voastra.ptr.a analiza amanuntita, are zic eu o acnee dar se manifesta si pe spate si alte zone ale corpului.
Dupa mine, am consultat la noi la Galati.doctor dermatolog, dar tratamentul nu a dat rezultat.si deja are varsta la care cred ca nu mai este cauza.hormanii.
Va multumesc, anticipat.
O zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3fata mea e varza
- 16acnee
- 2acnee polimorfa
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 1stiti produse antiaccneice?
- 3cum pot scapa de acnee?
- 0acnee si piele care se cojeste
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 2hormonal?
- 2acnee la 19 ani