Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
Buna ziua. De curand mi s-au fixat provizoriu doua coroane metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus, dar acestea sunt putin cam scurte. Intrebarea mea este daca tehnicianul dentar mai poate face ceva pentru a lungi putin aceste coroane. Va multumesc anticipat.
5 comentarii
Se poate fara probleme, doar sa aiba chef.
Bine punctat, SA AIBA CHEF ! De lipsa de chef a medicului m-am lovit si eu, am spus ca dintii din metalo ceramic nu imi plac, sunt prea mari, si nu ma simt bine cu ei iar raspunsul doamnei a venit sec: Nu se mai poate face nimic, astea sunt !Erau cimentati provizoriu si din ce citesc pe aici se mai puteau modifica sau schimba lucrarea...
Buna ziua
Cum ai spus si tu "se mai puteau modifica sau schimba lucrarea... "
Lucrarea e poate prelungi PUTIN cu ceramica dar riscul este ca acea ceramica prelungita sa se fractureze si sa fractureze si o bucata mai mare din ceramica depusa. Ideal e sa se schimbe pt ca daca acum cand lucrarea este abia facuta exista spatiul acesta, dar peste 5 ani cand giingiile se vor mai retrage?!
Cum ai spus si tu "se mai puteau modifica sau schimba lucrarea... "
Lucrarea e poate prelungi PUTIN cu ceramica dar riscul este ca acea ceramica prelungita sa se fractureze si sa fractureze si o bucata mai mare din ceramica depusa. Ideal e sa se schimbe pt ca daca acum cand lucrarea este abia facuta exista spatiul acesta, dar peste 5 ani cand giingiile se vor mai retrage?!
Dar sa mai slefuiasca din lucrarea ceramica cimentata definitiv? Pentru ca medicul a fost grabit sa cimenteze lucrarea imediat dupa efectuarea probei. A doua zi am constatat ca lucrarea inalta mult, si imi produce dureri articulare, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca imi deformeaza gura...
Da, medicul nu a mai avut chef sa astepte... Poate avea mare nevoie de bani si considera ca lucrarea fiind incheiata, trebuia sa platesc chiar in acea zi...
Trist si contraproductiv.
Da, medicul nu a mai avut chef sa astepte... Poate avea mare nevoie de bani si considera ca lucrarea fiind incheiata, trebuia sa platesc chiar in acea zi...
Trist si contraproductiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am miros rau de la coronite
- 29Coroana dentara
- 36coroana de portelan
- 7Durere la rece la o coroana cimentata
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 9Dinte negru
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 2Retusare culoare coroana ceramica
- 7Puroi la incisiv
- 2Semi coroana?
- 1probleme de adaptare cu dantura imbracata
- 3Posibilitate coroana dentara
- 1Dinți zirconiu
- 6Coroane dentare gresite
- 1Problema lucrare dentara
- 1Varsta minima pentru imbracare dinte
- 4Opacizare zirconiu
- 1Durere insuportabila dinte imbracat
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara