Pivot de metal
buna ziua
mi s-a decimentat o lucrare cu pivot de metal si coroana de metal. Pe perioada cat am avut aceasta lucrare, ma durea cand mancat ceva mai tare. Ce ma sfatuiti sa o pun la loc sau sa o schimb cu un pivot de fibra de sticla?
mi s-a decimentat o lucrare cu pivot de metal si coroana de metal. Pe perioada cat am avut aceasta lucrare, ma durea cand mancat ceva mai tare. Ce ma sfatuiti sa o pun la loc sau sa o schimb cu un pivot de fibra de sticla?
5 comentarii
Vă sfătuiesc sa faceţi o radiografie :)
Am facut radiografia. Daca se mai poate pune coronita ma sfatuiti sa schimb pivotul si coronita?
Dacă nu a trecut prea mult timp puteţi sa o puneţi la loc. Sunt sigur ca medicul care va trateaza e in masura sa va spuna daca se poate sau nu...
E alegerea dv dacă preferaţi varianta mai fizionomică cu pivot de fibra de sticla/metalic şi coroniţă fizionomică sau varianta nefizionomica.
Ce ar trebui sa va îngrijoreze este durerea când mâncaţi...
E alegerea dv dacă preferaţi varianta mai fizionomică cu pivot de fibra de sticla/metalic şi coroniţă fizionomică sau varianta nefizionomica.
Ce ar trebui sa va îngrijoreze este durerea când mâncaţi...
Multumesc pentru raspuns. Aceasta durere poate fi cauzata de acel pivot din metal?
Pentru a primi un sfat cat mai profesionist va rog sa atasati radiografia pe care o aveti deja facuta.
Durerea pe care o aveati nu este normala si parerea mea este ca ati avut super noroc ca s-a descimentat singur acest pivot cu coronita cu tot. Vi se da clar un semn ca acolo ceva nu este in regula...ce? inca nu v-as putea spune!
Ar fi bine sa stiti doar ca un pivot nu se descimenteaza fara motiv. cat despre discutia pivot metalic sau pivot de fibra de sticla, aici medicul va poate sfatui in functie de situatia dumneavoastra. De exemplu daca distructia dintelui dumneavoastra este foarte mare si dusa subgingival, e foarte greu de izolat dintele pentru a se reconstitui cu pivot de fibra de sticla si poate fi indicatie clara de pivot metalic/zirconium. Aceasta decizie se ia la fiecare caz in parte individualizat!
Durerea pe care o aveati nu este normala si parerea mea este ca ati avut super noroc ca s-a descimentat singur acest pivot cu coronita cu tot. Vi se da clar un semn ca acolo ceva nu este in regula...ce? inca nu v-as putea spune!
Ar fi bine sa stiti doar ca un pivot nu se descimenteaza fara motiv. cat despre discutia pivot metalic sau pivot de fibra de sticla, aici medicul va poate sfatui in functie de situatia dumneavoastra. De exemplu daca distructia dintelui dumneavoastra este foarte mare si dusa subgingival, e foarte greu de izolat dintele pentru a se reconstitui cu pivot de fibra de sticla si poate fi indicatie clara de pivot metalic/zirconium. Aceasta decizie se ia la fiecare caz in parte individualizat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere insuportabila de gingie
- 36coroana de portelan
- 5sfat - lucrare dentara
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 3Cam de o luna mi sa cimentat definitiv lucrarea
- 9Dinte negru
- 2de unde rezulta diferenta de pret la coroanele din zirconiu
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 3coroane dentare
- 1cauza dezlipirii unei lucrari definitive
- 1Pentru punere coroana dentara este necesar scoatere nervi la dintii sanatosi.
- 5Materiale Coroane Dentare
- 2Sunete deformate dupa dinti pusi
- 3Coroana dentara - ma doare cand mestec alimente dure
- 4Aspect coronita dentara metalo-ceramica
- 1Durere insuportabila dinte imbracat
- 1Probleme cu respiratia de la coroane?
- 2Schimbare coronite
Mai multe informații despre: coroana dentara pivotul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: