Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
Bună ziua!
Marțea trecuta m-am operat pentru deviație de sept și hipertrofie cornet stâng. Incontinuu am nasul înfundat de secretii ( transparente, galbene), ma curăț exact cum mi-a spus medicul. Este normal sa am secretiile acestea ? Este normal sa ma doară nasul destul de tare dacă îl ating? Când am fost luni la control și m-a aspirat a fost bine, ca respiram, dar în maxim o ora au reapărut secrețile. Intr-o săptămână am reușit sa dorm maxim 5 ore, nici nu reușesc sa dorm având nasul înfundat, deoarece respir tot pe gura.
Va mulțumesc!
Marțea trecuta m-am operat pentru deviație de sept și hipertrofie cornet stâng. Incontinuu am nasul înfundat de secretii ( transparente, galbene), ma curăț exact cum mi-a spus medicul. Este normal sa am secretiile acestea ? Este normal sa ma doară nasul destul de tare dacă îl ating? Când am fost luni la control și m-a aspirat a fost bine, ca respiram, dar în maxim o ora au reapărut secrețile. Intr-o săptămână am reușit sa dorm maxim 5 ore, nici nu reușesc sa dorm având nasul înfundat, deoarece respir tot pe gura.
Va mulțumesc!
3 comentarii
Secrețiile nazale în nas.. Pot avea 3 cauze
1. Infecții dentare ascunse sus sub sinus care întrețin o sinuzita
2. Intoleranta la anumite Alimente producătoare de Mucus.. Lapte. Făinoase și altele.. În acest caz secrețiile sunt aruncate de sistemul limfatic din intestin
3. Iritația nasului și gatului în somn cu acidul gastric de la un reflux gastroesofagian în somn
PS. Tratează Cauza problemelor. Nu doar problema
1. Infecții dentare ascunse sus sub sinus care întrețin o sinuzita
2. Intoleranta la anumite Alimente producătoare de Mucus.. Lapte. Făinoase și altele.. În acest caz secrețiile sunt aruncate de sistemul limfatic din intestin
3. Iritația nasului și gatului în somn cu acidul gastric de la un reflux gastroesofagian în somn
PS. Tratează Cauza problemelor. Nu doar problema
Am uitat sa specific ca am și sinuzita etimoidala
Sinuzita etmoidal.. Este întreținută de refluxul în somn.
Acidul gastric ajunge sus în rinofaringe. Inflameaza tot
1. Test helicobacter
2. Endoscopie digestiva sa vadă dacă nu este hernie hiatala. Regim alimentar fără oțet. Lamai. Usturoi..
Seara după cina interzis fructe si dulciuri
PS.. Multe persoane se operează crezând ca problema este în nas. De fapt rinitele erau întreținute de acel reflux în somn
Acidul gastric ajunge sus în rinofaringe. Inflameaza tot
1. Test helicobacter
2. Endoscopie digestiva sa vadă dacă nu este hernie hiatala. Regim alimentar fără oțet. Lamai. Usturoi..
Seara după cina interzis fructe si dulciuri
PS.. Multe persoane se operează crezând ca problema este în nas. De fapt rinitele erau întreținute de acel reflux în somn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 5nas infundat de 6 luni
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 3ingerarea a doua picaturi solutie Garasone
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 4nas infundat
- 6Nas infundat tot timpul. dependent de picaturi nazale
- 1senzatie de nas infunat
- 4Bebelus 3 luni nas infundat
- 4nas infundat la fetita de 2 ani jumate
- 5Cum folosesc Colargolul
- 1Nas înfundat fara secretii
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 2Boala nas infundat
- 1Durere ureche nas infundat
- 15Nas infundat copil de 2 ani
Mai multe informații despre: nasul infundat hipertrofia cornetelor nazale operatie deviatie de sept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: