Copil de 2 ani nu mananca

19-02-2019
Mihaela.rebeca
Nu este medic/terapeut
Mihaela.rebeca
Bunaziua, am o fetita de 2 ani nascuta cu 3.180 si acum are 10.220 a luat doar 20 de grame in 1 luna, hranita cu lapte praf de la 3 luni are alergie la laptele de vaca rezultat in urma analizelor, iar la 8 luni alergie si la albusul de ou si vita, de vreo 2 luni nu mananca iar lapte praf nu mai bea la fel de 3 luni ii dau vigantol si protectis, iam dat si fier dar doar 10 zile pe luna, problema mea este ca sunt in uk si aici nu fac analize decat in cazuri majore si grave, ce as putea face sa o fac sa manance ?multumesc
3 comentarii
0
20-02-2019, ora 07:55
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Este posibil ca tratamentul cu Fe să nu fi fost îndeajuns ! Fe Hausman 50 mg/ zi minim 3 luni, obligatoriu intre mese. Succes !
0
20-02-2019, ora 18:34
Mihaela.rebeca
Nu este medic/terapeut
Mihaela.rebeca
Are si un som foarte agitat.iam dat ferrumax dar acum am vazut pe prostect ca are proteina de lapte in el, iar fata mea e alergica, am incercat sa caut acest fier dar nu il gasesc in uk, daca va rog alte alternative?multumesc
0
20-02-2019, ora 19:55
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Orice alt preparat de Fe trivalent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: