Copil de 2 ani nu mananca
![Mihaela.rebeca](/arata_img.php?img=cont_192254.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bunaziua, am o fetita de 2 ani nascuta cu 3.180 si acum are 10.220 a luat doar 20 de grame in 1 luna, hranita cu lapte praf de la 3 luni are alergie la laptele de vaca rezultat in urma analizelor, iar la 8 luni alergie si la albusul de ou si vita, de vreo 2 luni nu mananca iar lapte praf nu mai bea la fel de 3 luni ii dau vigantol si protectis, iam dat si fier dar doar 10 zile pe luna, problema mea este ca sunt in uk si aici nu fac analize decat in cazuri majore si grave, ce as putea face sa o fac sa manance ?multumesc
3 comentarii
![Dr. Baciu Damian](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Este posibil ca tratamentul cu Fe să nu fi fost îndeajuns ! Fe Hausman 50 mg/ zi minim 3 luni, obligatoriu intre mese. Succes !
![Mihaela.rebeca](/arata_img.php?img=cont_192254.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Are si un som foarte agitat.iam dat ferrumax dar acum am vazut pe prostect ca are proteina de lapte in el, iar fata mea e alergica, am incercat sa caut acest fier dar nu il gasesc in uk, daca va rog alte alternative?multumesc
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 12Probleme ginecologice?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 1Nu mananca si slabeste
- 15lipsa poftei de mancare
- 3Kreon la copii si lipsa poftei de mancare!
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 2Stare anormala
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Copil 2 ani
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 0Lipsa pofta de mancare
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 3Lipsa poftei de mancare de peste un an, adenopatii, echimoze, episoade de hemoptizie
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Pofta de mancare la prescolari Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: