Probleme de alimentatie băiețel de 3 ani

07-06-2023
Anushka1978
Nu este medic/terapeut
Anushka1978
Buna ziua! Sunt mama unui băiețel de 3 ani si 3 luni. Copilul meu ju mananca absolut deloc fel 2 de mancare. În prezent nu mananca decât ciorba însă și la aceasta in castron sa nu fie decât zeama. Este dw inteles ca noi ca părinți am stat împreună cu el la masa ce am avut noi în farfurie are și el însă efectiv nu vrea sa vadă mancarea. Mai mult dacă a apucat sa guste ceea ce rar se întâmplă are senzația de voma. Este în colectivitate și am sperat ca poate acolo se îndeamnă ch ceilalți copii și va manca însă acest lucru se lasă așteptat. Pentru mine este totuși un semn de întrebare fiindcă nu mi.dau seama dacă este doar un moft al lui s au pur și simplu poate fi o problema medicala. El este dezvoltat conform vârstei însă mă sperie acest lucru fiindcă el creste și necesarul ar trebui sa fie mukt mai.mare. Va rog ar trebui sa merg la un consult mai amplu cu el? Dacă da ce as putea face pentru el? Multumesc
1 comentarii
0
11-06-2023, ora 15:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Pasati mancarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antipatia pentru unele alimente, mai importantă decât plăcerea pentru altele, în ceea ce privește preferințele alimentare ale copiilor
  • Recomandări pentru pachețelul copilului la școală si gradiniță
  • Paradox alimentar la preșcolar: cu cât mănâncă mai mult la masa principală, cu atât mai calorică va fi gustarea dintre mese
  •