Probleme de alimentatie băiețel de 3 ani
Buna ziua! Sunt mama unui băiețel de 3 ani si 3 luni. Copilul meu ju mananca absolut deloc fel 2 de mancare. În prezent nu mananca decât ciorba însă și la aceasta in castron sa nu fie decât zeama. Este dw inteles ca noi ca părinți am stat împreună cu el la masa ce am avut noi în farfurie are și el însă efectiv nu vrea sa vadă mancarea. Mai mult dacă a apucat sa guste ceea ce rar se întâmplă are senzația de voma. Este în colectivitate și am sperat ca poate acolo se îndeamnă ch ceilalți copii și va manca însă acest lucru se lasă așteptat. Pentru mine este totuși un semn de întrebare fiindcă nu mi.dau seama dacă este doar un moft al lui s au pur și simplu poate fi o problema medicala. El este dezvoltat conform vârstei însă mă sperie acest lucru fiindcă el creste și necesarul ar trebui sa fie mukt mai.mare. Va rog ar trebui sa merg la un consult mai amplu cu el? Dacă da ce as putea face pentru el? Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa poftei de mancare la copil 5 ani jumatate
- 3nu mananca
- 10Fara pofta de mincare si prea slaba.
- 3Lipsa poftei de mancare
- 3Copil de 2 ani nu mananca
- 1Alimentatie fetiță de 5 ani si 5 luni, are doar 17,5 kg
Mai multe informații despre: Alimentatia la prescolar Pofta de mancare la prescolari
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: