Copil de 2 ani care inca nu vorbeste
buna ziua!am vazut ca ati raspuns si altor mamici cu probleme asemanatoare si as vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine, cu un sfat, cu o parere.am un baietel de 2 ani si jumatate care inca nu vorbeste bine.spune doar mama, tata, caca, toto, bua si cam atat.acum 1 an si jumatate a avut o trauma cranica si ia tegretol.credeti ca ar trebui sa ia si medicamente pentru vorbire?exista asa ceva?sunt copii care vorbesc mai tarziu?face si logopedie si logopedista spune ca a facut progrese mari dar totusi nu vorbeste.va multumesc anticipat!
6 comentarii
Se poate administra ca tonic cerebral Tonotil - flacoane buvabile si, eventual, Mentat, care e din plante, 1 cp pe zi.
PENTRU DOAMNA DR MARIA SLANINA
AM O FETITA DE 2 ANI SI DE 6 ZILE TUSESTE AM FOST CU EA LA MEDIC SI II DAU CA TRATAMENT FLUIDOL SI BETABIOPTAL INCA MAI ESTE TUSEA DAR NU MAI E ASA CUM A FOST ACUM NU STIU CAT TIMP SA II MAI DAU ACEST SIRPO. SI INCA O INTREBARE MAI AM, VREAU SA MA DUC CU EA LA SALINA LA PRAID ESTE BINE SA INTRU IN SALINA CU EA DACA MAI TUSESTE? MULTUMESC
AM O FETITA DE 2 ANI SI DE 6 ZILE TUSESTE AM FOST CU EA LA MEDIC SI II DAU CA TRATAMENT FLUIDOL SI BETABIOPTAL INCA MAI ESTE TUSEA DAR NU MAI E ASA CUM A FOST ACUM NU STIU CAT TIMP SA II MAI DAU ACEST SIRPO. SI INCA O INTREBARE MAI AM, VREAU SA MA DUC CU EA LA SALINA LA PRAID ESTE BINE SA INTRU IN SALINA CU EA DACA MAI TUSESTE? MULTUMESC
In principiul siropelul se da 7-10 zile pana dispare tusea. Puteti mergecu eala salina chiar daca tuseste, cu conditia sa nu aiba febra si sa fie bine imbracata si sa consume multe lichide.
Buna seara doamna dr., as avea si eu o intrebare am si eu o fetita de 1 an si 1 luna si de aproape o luna a inceput sa-i cam dispara pofta de mancare.Am mers la dr. pentru analize si i-a iesit Hemoglobina 8.5 si numeroase chisturi de giardia.Mi-au recomandat Zentel, picaturi Hausmann si vitamina C precum si un sirop de liniste.Intrebarea mea ce parere aveti despre rezultatele de mai sus si dc sunt alte medicam mai bune.La un moment dat imi faceam griji din cauza Hgl scazute, ma gandeam sa nu aiba legatura cu leucemia?va mult anticipat
Tratamentul e foarte bun, este o anemie destul de marcata, trebuie sa manance carne, ficat, fructe si legume proaspete.
Buna ziua.avem un baietel de 4 ani care de 2, 5 ani nu mai vorbeste numai cand si cand cate un cuvant si acela neclar nici inainte nu avea un dictionar bogat dar macar vorbea acum ai impresia ca nu vrea in schimb intelege tot am fost cu el la doctor si la neuro pshiatrie si toti au spus ca este puturos la vorbit dar nu stim ce sa mai facem. va rog recomandatim un doctor sau un tratament
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incep copiii sa vorbeasca?
- 3baietel nu spune cuvinte
- 5ORL sau logoped?
- 9baiatul meu are o problema: nu vorbeste aproape deloc
- 5Copil de 2 ani nu vorbeste!
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 5Vorbire întârziată
- 3Autism ????
- 23Autism sau intarziere de vorbire la un copil de 2 ani?
- 2Copil de 1 an şi 1 luna nu vorbeşte
- 2Copil cu probleme sau normal ?
- 5Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate - băiețel 2 ani nu vorbeste aproape deloc
- 2Cd 62 la copil de 2 ani si jumatate
- 3Va rog să îmi răspundă un medic daca se poate! băiețel de 2 anișori nu vorbește mai deloc
- 0Intazaiere de limbaj
- 0Autism, retard in vorbire sau e normal pentru aceasta varsta?
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul intre 1-3 ani