Cd 62 la copil de 2 ani si jumatate
Buna ziua tuturor!
Am fost la psihiatrie pediatrica cu copilul meu care are 2 ani si jumatate din cauza faptului ca nu vorbeste( doar da, pa!, au!, miau si ham). A fost la evaluarea psihologica cu tatal lui unde a primit coeficientul de dezvoltare 62. Este un punctaj destul de mic si a primit diagnosticul de retard usor.
Eu am niste dubii privind punctajul pt ca pe foaia de constatare data de psihiatru este specificata varsta copilului mai mare adica 3 ani si pt faptul ca a fost la evaluare cu tatal lui care nu reuseste de cele mai multe ori sa l vada decat dimineata si seara, muncind foarte mult.
Inafara de faptul ca nu vorbeste, ceea ce am observat ca e un subiect des intalnit, nu am avut alte motive de ingrijorare. Baiatul intelege perfect si "ceea ce nu trebuie sa auda".
Doamna dr psihiatru ne a recomandat ulei de peste, tonotil n si terapie ocupationala.
Multumesc,
O zi buna!
Am fost la psihiatrie pediatrica cu copilul meu care are 2 ani si jumatate din cauza faptului ca nu vorbeste( doar da, pa!, au!, miau si ham). A fost la evaluarea psihologica cu tatal lui unde a primit coeficientul de dezvoltare 62. Este un punctaj destul de mic si a primit diagnosticul de retard usor.
Eu am niste dubii privind punctajul pt ca pe foaia de constatare data de psihiatru este specificata varsta copilului mai mare adica 3 ani si pt faptul ca a fost la evaluare cu tatal lui care nu reuseste de cele mai multe ori sa l vada decat dimineata si seara, muncind foarte mult.
Inafara de faptul ca nu vorbeste, ceea ce am observat ca e un subiect des intalnit, nu am avut alte motive de ingrijorare. Baiatul intelege perfect si "ceea ce nu trebuie sa auda".
Doamna dr psihiatru ne a recomandat ulei de peste, tonotil n si terapie ocupationala.
Multumesc,
O zi buna!
2 comentarii
Nu vă îngrijorați ! La vârsta aceasta nu este momentul să ne punem întrebări ! Puteți folosi ulei de pește, mai ales daca la vârsta de sugar a fost alimentat artificial ! Succes !
Va multumesc frumos de raspuns. Intr adevar i am dat formula de lapte pana aproape de 2 ani.
Multumesc inca o data.
O zi buna!
Multumesc inca o data.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fetita 2 ani si 5 luni nu vorbeste deloc
- 3cand incep copiii sa vorbeasca?
- 6Copil de 2 ani care inca nu vorbeste
- 5ORL sau logoped?
- 2nu vrea sa vorbeasca la 1an si 9 luni
- 5Copil de 2 ani nu vorbeste!
- 2Fetita mea de 2 ani si 7 luni nu vorbeste si nu vrea sa minince.Ce sa fac?
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 5Vorbire întârziată
- 3Autism ????
- 2Copil de 1 an şi 1 luna nu vorbeşte
- 2Copil cu probleme sau normal ?
- 0Întârziere în vorbire
- 0Intazaiere de limbaj
- 0Autism, retard in vorbire sau e normal pentru aceasta varsta?
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul intre 1-3 ani